w950 که حدودا 260 تومنه . w960 هم که باید بالای 600 تومن باشه دقیق نمی دونم. هر دو شونم سیمبیان هستن البته w950 اصلا دوربین نداره!نقل قول:
Printable View
w950 که حدودا 260 تومنه . w960 هم که باید بالای 600 تومن باشه دقیق نمی دونم. هر دو شونم سیمبیان هستن البته w950 اصلا دوربین نداره!نقل قول:
آره شنیدم.شاید آخر همین 950 رو گرفتم.نقل قول:
تو این مایه کسی چیزی سراغ نداره؟
w880 کلا خوبه؟از لحاظ کیفیت و اینا!همین 950 سرش به تنش می ارزه؟(دوربینم نخواستیم)
اگه فقط فيلم برداري مهمه 5700 بخر...نقل قول:
والا برطبق تجربه من... گوشی هایی که پروداکت کد اونها شامل زبان عربی میشه ( یعنی برای منطقه خاورمیانه هستن ) با سایلنت کردن صدای شاتر دوربین قطع نمیشه. ولی اگر پروداکت کد گوشیت ماله اروپا باشه وقتی سایلنت میکنی کلا صدای شاتر قطع میشه. حالا دلیلش رو نمیدونم.نقل قول:
سلام
گوشي d900i
(3ماه كار كرده) با رم 1g چند ميارزه؟
5700 يا 3250 يا n73 ؟
رتبه بندی کنيد لطفاً !!
من میخوام تا یه ماه دیگه یه p990i سونی اریکسون بخرم؟اگه ممکنه دوستان من رو در موارد زیر راهنمایی کنن:
آیا آنتن دهی اون از نوکیا کمتره؟
من برنامه شبیه ساز بازیهای سگا رو روی p990i یکی از دوستام نصب کردم و بازی شورش در شهر 3 رو که جزو سنگین ترین بازیهای سگا هست رو اجرا کردم و بدون کوچکترین مشکلی اجرا کرد و کیفیتش خیلی حیلی خوب بود.آیا نوکیا N73 هم میتونه با همین قدرت و کیفیت این برنامه رو اجرا کنه؟ واصولا قدرت وسرعت اجرای برنامه کدوم بیشتره؟ N73 یا P990i ؟
از کجا بخرم ارزونتره؟(مغازه ارزون فروش میشناسین؟)
و هر راهنمایی دیگه ای هم دوستان بکنن ممنون میشم.
سلام دوستان
میخواستم نظرتون راجب دوگوشیsony ericson z610 و samsung d900i بدونم ، به نظرتون کدوم یکی از این گوشی ها برای خرید بهتره؟
از نظر صدا و باتری کدوم یکی برتری داره؟
اگه پیشنهادتون رو بگید ممنون میشم.
سلام
یه سوال خیلی مهم داشتم
من بخوام گوشی d830 بخرم باید چی کار کنم؟
آخه شنیدم که این گوشی دیگه تولید نمیشه
قیمت این گوشی چقدره
رنگ قرمز نقش دارش موجوده؟
لطفا جواب بدین
سلام به همهي دوستان من ميخوام يه گوشي بخرم كه قيمتش بين 300 تا 400 باشه به نظره شما چه گوشيي بخرم واقعا گيج شدم؟نوكيا باشه بهتره