همه مراکز همین مشکل رو دارن ! الان ساعت ۳:۳۰ و اینترنت عالی ولی عصر و شب که آدم میخواد استفاده کنه داغون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
همه مراکز همین مشکل رو دارن ! الان ساعت ۳:۳۰ و اینترنت عالی ولی عصر و شب که آدم میخواد استفاده کنه داغون
سلام.نقل قول:
ولله من میگفتم مرکز مخابراتیه، ولی قبول نمیکردن، میگفت کوچیک ترین مشکلی پیش بیاد. واسه ما خطا نشون میده، مرکز موردی نداره.
به هرحال:
عرض شود که دیروز تا حالا مشکل ندارم.
با اینکه خطم رو 9 مگ بسته بود، ولی سرعت دانلودم حداکثر 450 میشد (تقریبا 4 مگابیت) ،
همون دیروز یه کارشناس خودش زنگ زد (این دومین دفعه بود) گفت خطتون کشش نداره. بذارم رو 6 مگ واسط؟؟؟، اگه مشکل باز پا برجا بود، بهم بگو. الان خطم رو 6 مگ هست ، سرعت دانلودم فرقی نکرده، همون 400-450 هست. اما اپلودم از 128 کیلو بایت، شده 60 (نصف حالت قبلی شده، رفتم تو مودم دیدم که ،بله، اپلودم از 1 مگ شده 512 )
فعلا مشکلی ندارم. خوبه .
اینم از تجربه ی ما.
راه نداره بگم اپلودم رو فقط بالا ببرن؟؟؟؟؟(میترسم دوباره باز مشکلم برگرده، اگه میشه چنین درخواستی کرد، بذارین یه 1-2 ماهی بگذره، بعد درخواست میدم)
نا گفته نماند من هم مثل دوستان ،صبح ها سرعتم خوبه، غروب دیگه به زور به 100-80 میرسه.
Sent from my C5303 using Tapatalk
دوستان این طرح جدید پارس یعنی تو اون مدتی که این سرویس داریم هر گیگ اضافه هزار تومن برامون محاسبه میشه؟
* نوشته هزینه هر گیگابایت اضافه هزار تومن (توی سایت پارس انلاین)
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دقیقا کجاش نوشته؟نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
نه، اون فقط یک سرویس یکساله با ۶۲ گیگ ترافیک و قیمت ۶۲ هزار تومنه که واس مشترکین جدیده فقط، و اگه بخوان گیگ اضافه بخرن قیمتش همینیه که الان هست یعنی ۳۶۰۰ تومن.نقل قول:
اره درسته منم زنگ زدم بخش فروش. گفت این حجم که تموم بشه همون گیگی 3900 حساب میکنن.نقل قول:
آقا من میخوام بیام پارس آنلاین. اوضاع خوبه؟ از ping 8.8.8.8 -t میشه یکی عکس بزاره. مرسی
سلام؛نقل قول:
شما روی چه مودمی OpenWrt ریختید ؟ راضی اید ازش ؟ به نظرتون ارزش داره من از DD-wrt سویچ کنم به OpenWrt ؟
GUI هم دارد ؟
روی "مودم" نیست. روی یک router هست از محصولات d-linkنقل قول:
نباید راضی بود؟
dd-wrt is actually based on openwrt! فقط dd-wrt شاید بشه گفت بسته های بیشتری به طور پیشفرض درونش گنجاندن و شاید کمی هم ساده تر شده.
آری اگر بسته ای برای دستگاه یا سخت-افزار بیس دستگاه شما پک و ریلیز شده باشه، داخلش gui خوب luci ایمپلیمنت گشته و مشکلی نداره. اگر هم خودتون پک/کامپایل میکنید باید پکیج رو نصب کنید یا بگنجانید که البته بستگی به حافظه ی داخلی دستگاه (router یا غیره) داره. قبل از هر اقدامی، توضیحات لازم برای ساپورت و مشکلات مربوط به دستگاه خویش رو اگر بر wiki یا forums مطلبی در موردش هست، مطالعه کنید.
دوستان کدوم شرکت اینترنت نامحدود میده 24 ساعته دانلود