T7 معمولی...نقل قول:
Printable View
T7 معمولی...نقل قول:
سلام،نقل قول:
والا من که با پروویژن گرفتم توی اینفوی کانالهاش چیزی به اسم VPID و APID نداره ولی دوتا آپشن زیر رو داره:
برای کانلهای 1 تا 8 + کانلهای رادیویی
Frequency = 602 MHz
Bandwidth = 8MHz
برای کانلهای 9 تا 14
Frequency = 650 MHz
Bandwidth = 8MHz
ولی اگه سیگنال رو خوب بگیره دستگاه بعد از اینکه سرچ میکنه خودش اتوماتیک سیو میکنه همه رو.
نقل قول:تایید میشه:46:نقل قول:
شما هم مشکل کنترل پروویژن رو داری؟:19:
بعضی موقع ها هر کاری میکنی فقط صداش کم و زیاد میشه :31: من فکر کردم مال باطریش بوده
خودش هم که باید فقط مستقیم بگیری سمت دستگاه یعنی رویه یه خط راست :13:
در مدل پلاس پروويژن و مدل T7 جديد (كه كليدهاش مشكي شده) مشكل كنترل ديگه وجود ندارد و ورژن hdmi اونا هم آپديت شده .نقل قول:
دوستان ميتونن قيمت گيرنده هاي سايت
رو با جمهوري يا هر جايي پايين تر از اونجا ، مقايسه كنن ؟کد:www.--------
مشکل از ضعیف بودن سیگناله، آنتن مرکزی ندارین؟نقل قول:
این روش آپگریده که خود نمایندگیش گذاشته تو سایتش:نقل قول:
نقل قول:
1- ابتدا فایل مربوطه را از آدرس قید شده در سایت, دانلود نموده و بر روی فلش خود بریزید.
2- فلش را به درگاه USB جلوی دستگاه Set Top Box T-7 متصل نمائید.
3- گزینه MENU ریموت کنترل را بزنید.
4- عدد 6 را شش بار فشار دهید.
5- صبر نمائید تا Prosses دستگاه کامل شود.
6-حال توسط کلید خاموش و روشن پشت دستگاه , دستگاه را خاموش نموده و فلش را از دستگاه جدا نمائید.
7- در مرحله آخر دستگاه را روشن نمائید به روز رسانی شما با موفقیت انجام شد.
آپگرید نکردم من نمیدونمنقل قول:
من يك بار روي كول ديسكي كه به فرمت NTFS بود ضبط كردم اينجوري شدنقل قول:
بهتره كه كول ديسك رو با FAT فرمت كني
در ضمن كلا پس از آپديت كردن اگر ريست فكتوري كني بهتره(دستگاه من هم بعد از اپديت مشكلاتي داشت كه پس از ريست فكتوري حل شد)
والا من که +T-7 دارم بازم همین مشکل رو داره:31:نقل قول:
در مورد قیمت هم من فقط در مورد +T-7 نظر میدم چون از فولادرایانه که نمایندگیش هست به قیمت 85000 تومن گرفتم ولی اینا مثل اینکه میدن 82000 تومن البته خود فولادرایانه یه کابل HDMI هم رو دستگاه فرستاد:31:
دوستان نظرتون در رابطه با گیرنده های جم چطوریه؟با توجه به اینکه قیمت بالایی داره به نظرتون این قیمت بالا دلیلی هم داره؟صدا و سیما خیلی روی این گیرنده مانور میده.قدرت سیگنالش چطوریه؟نسبت به xvision چجوریه؟
ممنون دوست عزیز بابت جواب، من تو سیگنال مشکلی ندارم و همه کانالا رو پیدا می کنم ولی هیچ کدوم رو پخش نمیکنه چون مقدار پارامتر VPID و APID صفر هستش، من دستگاه رو از ایتالیا آوردم و طبق اطلاعات دستگاه همه استانداردارو ساپورت میکنه اگه یکی از دوستان لطف کنه حداقل اطلاعات کامل یه شبکه رو واسه من بزاره ممنون میشم، خیلی ضروریهنقل قول:
مطمئني دستگاهت استاندارد Mpeg4/h.264 هست؟ آخه کشورهاي اروپاي غربي اکثرشون استانداردشون Mpeg2 هستنقل قول:
و دستگاهايي که اونجا فروخته ميشه هم با اين نوع فرمت هستند.