آخه مگه ترم اول امتحان نهایی هم هست ؟ اینا منظورشون امتحان ترم بوده احتملا مگر نه اصلا تو هیچ پایه ای ترم اول نهایی نیست .
Printable View
آخه مگه ترم اول امتحان نهایی هم هست ؟ اینا منظورشون امتحان ترم بوده احتملا مگر نه اصلا تو هیچ پایه ای ترم اول نهایی نیست .
شاید منظورشون امتحانای استانی یا کشوری بوده !!
مطمئنی ؟نقل قول:
خیلی ببخشید ولی متوسطه یعنی راهنمایی ...
حاظرم شرط ببنندم متوسطه میشه دبیرستان !
یکی بیاد تکلیف ما را روشن کنه متوسه یعنی راهنمایی یا دبیرستان ؟!
ویرایش شد .
قبل از پست من محسن جان یه پست داده بودند که توش یه سوتی بزرگ بود بعد خوشون متوجه شدند پاکش کردند پس شما در نظر بگییرید که یه پست قبل از پست من بوده و متنش هم این بوده :
خیلی ببخشید ولی متوسطه یعنی راهنمایی .
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:نقل قول:
بابا دمت گرم بسی خندیدیم:27:
روی جلد کتابای دبیرستان رو نگاه کن نوشته سال فلان آموزش متوسطه:46:
دقیقا من رو همین موضوع شک دارم . آخه امتحانای ترم اول که استانی(نهایی) نیست:13:نقل قول:
آخه مگه ترم اول امتحان نهایی هم هست ؟ اینا منظورشون امتحان ترم بوده احتملا مگر نه اصلا تو هیچ پایه ای ترم اول نهایی نیست
فکر کنم منظورشون همین امتحانای ترم اول بوده:20:
نقل قول:
متوسطه=دبيرستان;
فردا صبح یعنی در حقیقت امروز دوشنبه امتحان شیمی داریم و من بخش دو رو هیچی بلد نیستم :27:
خدا کنه تعطیل شده باشه
در ضمن عجب باد خفنی داره میاد
من دو هفته امتحان داشتم تاپیک 20 صفحه رفته جلو, حالا وقتی من بودم ماهی 1 پست میرفت جلو
تا دو هفته دیگه هم امتحان دارم هنوز...:20:
بله من هم مدیر Trash هستم:31:نقل قول:
این یکم بیشتر از اطلاعاتیه که ما نیاز داریم...نقل قول:
نقل قول:نقل قول:من منیبی و ایراندوست و صرامی رو یادمه ولی مثلا اونوقتا که ما داشتیم تموم می کردیم تازه حقیقی اومده بود (اگه اشتباه نکنم):5:نقل قول:
کشته مرده صرامیم, هنوزم درس می ده؟:10:
نقل قول:می دونستم میشه دبیرستان میخواستم تستتون کنم ببینم بلدید یا نه ...نقل قول:
قبل از پست من محسن جان یه پست داده بودند که توش یه سوتی بزرگ بود بعد خوشون متوجه شدند پاکش کردند پس شما در نظر بگییرید که یه پست قبل از پست من بوده و متنش هم این بوده :
خیلی ببخشید ولی متوسطه یعنی راهنمایی .
دیدم خوب بلدید ... آفرین :31:
مگه شما كي اومدي كانون كه حقيقي تازه اومده بوده؟؟؟؟؟؟:18::18::18:نقل قول:
حقيقي به گفته خودش دو سال بعد از تاسيس كانون اومده بوده اونجا،منتها يه پاش آمريكا بوده يه پاش ايران........
جدا؟؟؟؟ از صرامي خوشت ميومد؟؟؟؟؟ من كه اصلا باهاش حال نميكردم.......
آره هنوزم درس ميده،اما يه جاي ديگه هم كار ميكنه واسه همين توي كانون كلاس كم گرفته
اینجا یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه :نقل قول:
می دونستم میشه دبیرستان میخواستم تستتون کنم ببینم بلدید یا نه ...
دیدم خوب بلدید ... آفرین
....
جون محسن امتحان نیست !نقل قول:
فردا صبح یعنی در حقیقت امروز دوشنبه امتحان شیمی داریم و من بخش دو رو هیچی بلد نیستم
خدا کنه تعطیل شده باشه
در ضمن عجب باد خفنی داره میاد