یکیشو بزن بعد تو تایید نشون میده اگه درست نبود بزن بازگشت بعد اون یکی رو بزننقل قول:
Printable View
یکیشو بزن بعد تو تایید نشون میده اگه درست نبود بزن بازگشت بعد اون یکی رو بزننقل قول:
میتونی به قسمت راهنمایی واسه کد شهرستانها در خود سایت هنگام ثبت نام در سمت راست تصویر مراجعه بکنید !:40:نقل قول:
سلامنقل قول:
شماهمون کد قبلیتونو بنویسین بعدش موقع ثبت نام کنار همون یه گزینه برای اطمینان بیشتر میاد که می تونین از اونجا هم مطمئن بشین.
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
سلامنقل قول:
برای کدسوابق تحصیلی وارد سایت سنجش بشین وبعدش رو لینک مورد نظر بکلیکین بعدش 3راه برای کد گرفتن هست که شما اونی که نام و نام خانوادگی وشماره ی شناسنامه می خواد رو پر کن وبعدش در جستجو میاد که هستین تو لیستشون یا خیر.
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
برای سهمیه ی مناطق می پرسین؟نقل قول:
خب خودتون که گفتین منطقه 10
آخر نفهمیدم چی شد :20:
اگه کد قبلی رو بزنم اصفهان ناحیه 3 میشه 1703 طبق جدول شماره 11 دفترچه 90
اگه بخوام طبق دفترچه 91 بزنم که جدول شماره 11 نداره و نگفته ردیف 13 رو از کدوم جدول پر کنیم حالا اگه من طبق جدول 7 کد بزنم میشه اصفهان مرکزی 1310
که همون کد ردیف 38 هست
پس یعنی ردیف 13 و 38 کاملا یکی هستن !!؟؟:13:
آقا دانشگاه سراسری شیراز چطوریاس؟؟
معماریش خوبه؟برای قبولی چه رتبه ای میخواد برای یکی که منطقه یکه...
بچه ها بند 11 فرم ثبت نام که معدل کل رو میخواد باید معدل کل ساله سوم رو وارد کنیم یا معدل کل دورانه دبیرستان رو؟؟؟
ببین داداشی کد 13 ازتون می خواد کهمنطقه یا ناحیه ی اخذ دیپلم رو بنویسین یعنی استان|| شهر(ناحیه) میشه.نقل قول:
اما کد 38 میشه: استان|| شهر||مرکزی
درسته جدول ش11 امسال نیست!!!
من وقتی ثبت نام کردم این جدیده رو از رو دفترچه ی قبلیم پر کردمش چیزایی که می خواست رو و دقیقن همون کدهای قبلی رو زدم که درست بود :5:
شما می تونی 2 کار کنی:
1. برو اینجا و خیالتو راحت کن:
2.همین کد قبلیتونو بنویسین بعد موقعی که دارین وارد می کنین تو سایت تایید و ادامه داره که تو صفحه ی بعدی بجای این کدهایی که نوشتین مثلن می نویسه اصفهان||اصفهان(ناحیه3) که بهتون میگه هنوز شما ثبت نام نکردین و اگه چیزی غلط هست برگشت و اصلاح داره که می تونین همونجا درست کنینش.کد:http://www1.sanjesh.org/regsearch/ci_search/index.php/sarasari/search/search3
پس نگران نباشین. فقط باید بدونین که آیا واقعن ناحیه ی3هستین؟ یعنی مدرسه که می رفتین ناحیه 3 بودین برای دبیرستانتون؟
همین :11:
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
معدل کل سال سوم:11:نقل قول:
فک کنم تو زیرنویس شبکه خبر دیدم 27 آذر!نقل قول:
زیاد نگران نباش
اگه ثبت نام شروع بشه همه جا میگن،شده اتفاقیم به گوشت میرسه
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
خوب معلومه که باید همون کاریو کنی که تو دفترچه گفتهنقل قول:
تنها مرجع رسمی همین دفترچس،هر تغییریم تو محتویات دفترچه اتفاق بیفته حتما اطلاع رسانی میش
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
داداش من یه وقتی بذار دفتر چرو بخون دیگهنقل قول:
اونو واس ما نوشتن
بخونی از این حالت مبهمی در میای
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
ایولنقل قول:
داداش فارغ شدی از تحصیل؟
کدوم دبیرستون و پیش درس خوندی؟
آخه خونه مام نزدیکه سپه هستش!
داوطلبین 91 اینجارو نیگا::10:
- مشاهده و ويرايش اطلاعات : داوطلبان از تاريخ سي ام بهمن ماه لغايت سوم اسفند ماه سال 1390 با مراجعه به همين سايت مي توانند براي ويرايش اطلاعات اقدام نمايند.
کد:http://sanjesh.org/
دیپلم گرفتم . فقط باید 5 تا درس پیش رو امتحان بدم تا مدرک پش رو هم بگیرم. من دبیرستان رشد همون فرهنگ سابق و امیر کاشانی الان.انتهای سپه. پیش رو چون این منطقه یکی بود نزدیک میدون بریانک جمع شد(شهید بهشتی). رفتم تو یه مرکر اموزش از راه دور ثبت نام کردم دارم مدرک پیش رو میگیرم.نقل قول: