نقل قول:
در این صورت ممکنه تنظیمات مودم به هم خورده باشه. مودم رو توسط دگمه پشتی ریسیت سخت افزاری( reset factory) کرده و دوباره کانفیگ کنید.
Printable View
نقل قول:
در این صورت ممکنه تنظیمات مودم به هم خورده باشه. مودم رو توسط دگمه پشتی ریسیت سخت افزاری( reset factory) کرده و دوباره کانفیگ کنید.
سلام
قبلا هم این سئوال رو پرسیدم منتهی به نتیجه نرسیدم،بعضی وقتها که میخوام از شیر سیستم های دیگه شبکه استفاده کنم بعد از وارد کردن IP پسورد میخواد،منتهی من هرکاری میکنم قبول نمیکنه درحالیکه سیستم پسورد هم نداره حتی میام واسش پسورد میزارم باز هم قبول نمیکنه خلاصه بدجوری کلافم کرده خواهشا یک راهنمائی بکنید که اینو چکارش کنم اصلا چطور میشه تنظیم کرد که پسورد نخواد و آیا این پسوردی که میخواد با پسورد خاصیه و از کجا باید تنظیم بشه؟ممنون.
پسورد رو باید ادمین سرور از ( user managment ) براتون ایجاد کنه . اگه سرور ویندوز هفت باشه باید حالت پسورد رو در قسمت edit advanced connection settings غیر فعال کنید !نقل قول:
شبکه workgroup هستش و همه ویندوز XPنقل قول:
پسورد رو باید ادمین سرور از ( user managment ) براتون ایجاد کنه . اگه سرور ویندوز هفت باشه باید حالت پسورد رو در قسمت edit advanced connection settings غیر فعال کنید !
دوستان سلام
من اکتیو دایرکتوری رو نصب کردم بدون نصب dns حالا می خوام dns رو نصب کنم وتوی اون یه زون تعریف کنم که یوزرهای دامینم بتونن با اسم به کامپیوترهای داخل سبکه دسترسی داشته باشن چکار باید بکنم ؟
باید از Server Manager بری و Add Role رو بزنی و DNS رو انتخاب کنی تا نصب شه.نقل قول:
بعد از نصب یک Primary Zone به نام مورد نظرت مثلا Yahoo.com بسازی و تموم.
سوال داشتی بپرس. موفق باشی.
ممنون از پاسختون این نام مورد نظر باید همون نام دامین باشه یا می تونه نام دیگه ایی هم باشه؟نقل قول:
باید از Server Manager بری و Add Role رو بزنی و DNS رو انتخاب کنی تا نصب شه.
بعد از نصب یک Primary Zone به نام مورد نظرت مثلا Yahoo.com بسازی و تموم.
سوال داشتی بپرس. موفق باشی.
نه میتونه هر چی باشه.نقل قول:
مثلا شما اسم دومینت Google.com هست. یک Primary Zone به نام Google.com داری.
حالا میخوای DNS یک دومین دیگه هم باشی و یا اینکه توی دومین خودت یک نام دیگه هم داشته باشی،اون موقع یک Primary Zone مثلا به نام Yahoo.com هم میسازی.
منظورم این بود که ایا هر دامین الزاما باید یک زون به نام خودش در dns داشته باشه ؟نقل قول:
نه میتونه هر چی باشه.
مثلا شما اسم دومینت Google.com هست. یک Primary Zone به نام Google.com داری.
ویه سوال دیگه : ایا نام هر زون باید دو قسمتی باشه یعنی یک نام + یک perfix
شما هر نامی رو بخوای به IP تبدیل کنی، باید یک Zone با همون نام داشته باشی دیگه.نقل قول:
شما اگر دومینت مثلا MSN.com هست باید یک Zone به نام MSN.com داشته باشی که مثلا آدرس وب سرورت بشهکه برای این کار یک رکورد به نام www باید توی Zone بسازی که به IP وب سرور اشاره کنه.کد:www.msn.com
بله. نام DNS ی باید به همین شکل باشه.نقل قول:
ویه سوال دیگه : ایا نام هر زون باید دو قسمتی باشه یعنی یک نام + یک perfix