[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خوش به حالت تا حالا واسه من به 230 نرسیدهنقل قول:
راستی ریت دانلود شما رو 256 بستن یا بیشتره؟
برای من 256 اما معمولا تا 218 میره
فکر کنم مراکز مخابراتی با هم فرق دارن.نقل قول:
مرکز مخابراتی من کوتاهی می کنه.
حتی حاضر نیست به وظیفه اش عمل بکنه و با صرف هزینه و زمان فوق العاده اندکی ، خط رو از PCM دربیاره. (البته اون یکی خطم رو میگم :31:)
با سلامنقل قول:
ببخشید منظورتون دانلود 218KB هست یا 218Kb
یعنی سرعت اینترنت شما 256kbps با دانلود حدود 30KB هست؟
بعد دانلودتون نامحدوده ؟
از سرویس راضی هستین؟
سرعت من بعد از اون ماجرای لنگر و کشتی و اینا چند روزه نجومی خوب شده. (فک کنم قشنگ جا زدنش:31:)
خارج از شوخی چشم نخورم سرعت دانلودی یکی دو کیلو زیاد شده نزدیک 30 رسیده باز شدن صفحات هم چند برابر بهتر شده . واس شما چجوریاس
هیسسسس صداشو در نیار دیگه اه :دینقل قول:
:41: حتما باید آدمو به غلط کردن بندازن:41: باز یه برف اومد برگشت به حالت عادی. مم لکته داریم؟نقل قول:
خوب مشخصه دوست عزیز کلا سرویسهای تهران نامحدوده و منظورم 218 کیلوبیته یعنی تقریبا دانلود من بین 27-29 کیلوبایته و نسبت به قیمتش به نسبت به شرکتهای دیگه قطعا راضی کننده است.نقل قول:
بخاطر یکی دو کیلوبایت ؟!!! :31:نقل قول:
یه مو از تن خرس کندن هم غنیمته :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این سرعت غیر واقعیه خودم ادیتش کردم :دی
کلا هر موقع خوبه که وظیفشونه 10 برابر دنیا داریم پول میدیم یک دهم سرعت و پهنای باند میگیریم دیگه حداقل چیزی که باید باشه پایدار بودن کیفیتشه تشکر و اینا نداره هر موقع هم بد بود )&*@$^*&^@ :دی ولی جدا من با اینکه دانلود ندارم زیاد ولی برای پینگ و سرعت پیج بازکردن میخوام برم از همین سرویسهای محدود بگیرم ...:2: مگه اینکه به ما هم یه مگ بدن :دی
ویرایش:
الان مثل قبل شده دلت خنک شد؟:دی سرور خارجی رو زوری باز می کنه برا من زنگ زدم میگه برا برفه ای خدا :دی