شرمنده، off topic
.
.
احتمالا محسن حاجیلو بوده!!:n02::n02:نقل قول:
Printable View
شرمنده، off topic
.
.
احتمالا محسن حاجیلو بوده!!:n02::n02:نقل قول:
خبر نداری عزیز!! رئیس جدید afc بدتر از بن همامه! حالا اون با ایران قبلا ارتباطات بهتری داشت ولی الان این یکی (که اصلا حتی دوس ندارم اسمش رو بیارم) از تصمیم اماراتی ها مبتی بر تغییر نام لیگشون با اون نام جعلی حمایت سرسختانه کرده و حتی بقیه کشور های منطقه رو هم تشویق به این دسته رفتار های موجب همبستگی کرده!!:n29:نقل قول:
نجربه نشون داده خیلی این موقع ها ما ضرر میکنیم! اصلا خوش بین نیستم به این قضیه ....چهار سال پیش هم جام جهانی رو جلو کره ای از دست دادیم در اخرین بازی و اخرین دقایق که صعودش قطعی بود!! حالا که اونا انگیزه های فراتر از قبل هم دارن!!
امیدوارم کیروش و بچه ها به خاطر حرفای سرمربی کره هم که شده برن واسه برد بازی ! همین که احساس کنن با یه مساوی هم کارشون حله وضعیت خوب پیش نخواهد رقت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4:30 IRDT
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایران
ازبکستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4:30 IRDT
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قطر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- سهشنبه 28 خرداد
- 16:30
- قطر
- -
- ازبكستان
- 16:30
- ايران
- -
- كره جنوبي
درسته. اون اول که برنامه اعلام شد ظاهرآ بازی ازبکستان قطر بعد بازی کره ایران بودنقل قول:
ولی ایران اعتراض کرد و بازی ها همزمان شد
سه شنبه 28 خرداد ساعت 16:30 دو بازی همزمان شروع میشه
دوست عزیز AFC و نظارت؟!:دی اتفاقا همین دوره که یک شرق آسیایی(چین) رئیس موقت بوده و هنوز حماسه انتخابات AFC هم نشده بود اون ماجرای بحرین-اندونزی پیش اومد تو دور مقدماتی انتخابی جام جهانی چه نظارتی بود قبل اون عمل و نهایتا چه برخورد قاطعی شد بعدش!؟:n06:یا همین ماجرای لبنان-قطر چه اتفاقی افتاد!؟اگه AFC دنبال نظارت و پیشگیری بود با تخلفات قبلی برخورد جدی میکرد یا شرایط تبانی رو از بین میبرد نه اینکه بازم مثل دوره های قبل تو برنامه اولیه بازیهای روز آخر همزمان نباشه!و بعد با اعتراض ایران به FIFA و ابلاغ به AFC این قضیه اصلاح بشه! حق بدین که بدبین باشیم نسبت به قطر ... هرچند امیدواریم که بازی خودش رو بکنه و حتی مانع پیروزی ازبکستان بشه اما برداشت بعضی دوستان کمی اشتباهه ما نمیگیم قطر و ازبک رسما تبانی میکنن همین که قطر حذف شده هست هیچ انگیزه ای نداره و البته خیلی هم از جام جهانی رفتن ما خوشش نمیاد باعث نمیشه این تیم 4 گل از ازبکستان بخوره؟مگه ما که از دقیقه 1 فشار آوردیم رو دروازه لبنان 4 تا زدیم 4 تا نزدیم تبانی کرده بودیم؟!نقل قول:
دوست عزیز،اتفاقا تبانی کردن قطر و ازبکستان به نفع ما خواهد بود چون AFC چنان نظارتی بر بازیها مخصوصا بازیهای آخر داره که اگه فقط 1%شک کنه قطر و ازبکستان حتی حرف از تبانی زدن مطمئن باش بشدت با هر 2 تا تیم برخورد میکنه و قطعا محرومشون میکنه
الان هم که شیخ سلمان بن ابراهیم آل خلیفه(که اسم یک نفره :دی) رئیس AFC هست از بحرین!!:n15:و از قیافه کفاشیان بعد از انتخابات و گفته هاش میشه برداشت کرد ما بهش رای ندادیم!:n15:پس با توجه به این شرایط و روابطمون در همه راستاها! خیلی دلخوش به نظارت AFC نباشید!:n08:
+
کفاشیان: " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !"
اگه قول از طرف قطری باشه خوبه وگرنه ارزشی نداره...
کار جواد نکونام حتی اگه حرکتش به نیت تشکر از طرفدارای استقلال بوده (نه توهین به هواداران پرسپولیس و سایر تیم ها) صحیح نبوده، طرفدارای استقلال و دوستاران جواد از من نباید دلخور بشن و این موضوع رو درک کنن که کار اشتباه اشتباهه... رسانه ها، مطبوعات و... رو از جواد نگرفتن؛ میتونست بعد بازی تیم ملی با مصاحبه ای تشکر کنه از طرفدارای استقلال.
+
شکی نیست رفتار نکونام نسبت به مهدوی کیا عالی بود و شایسته تقدیر... + به شخصه بنده یکی از ستون های تیم ملی رو و این شانسی که برای صعود مستقیم داریم رو مدیون کاپیتان تیم ملی میدونم و به عنوان طرفدار بهش افتخار میکنم، و تیم ملی هم به حق داره نفع میبره از آمادگی بازیکنان استقلالیش...
اما اینا دلیل نمیشه که تو بازی تیم ملی رفتاری (حتی با نیت خیر) انجام بشه که بحث رنگی و دودستگی رو در تیم ملی ایجاد کنه. حالا این رفتار توسط بازیکن پرسپولیس یا استقلال باشه یا اصلا اون تماشاچی ای که تو بازی ملی شعار باشگاهی میده...+ فکر می کنم بهتره ما به جای اینکه بیایم حالات و فرض های مختلف اعم از زرد و قرمز بودن بازوبند و پیراهن رو ممکن بدونیم، بیایم به صورت مساله توجه کنیم.../
+
صحبت های بالا رو چون بحثش دوباره کشیده شد به تاپیک، مطرح کردم.../
پرتغالیها معتقدند مربی ایران پاسخی محکم و منطقی داد
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، پس از آنکه تیم ملی کرهجنوبی سهشنبه شب در راه جام جهانی 2014 برزیل در سئول یک بر صفر مقابل ازبکستان برنده شد، علیه ایران حرفهای تندی بر زبان آورد که با واقعیت همخوانی نداشت. چویکانگ هی در جلسه خبری پس از بازی به خبرنگاران گفت: هنوز رفتار بد ایران را در بازی رفت به خاطر دارم. رفتارشان در آن بازی با ما خوب و در حد و اندازههای یک میزبان نبود. دوست دارم به تلافی آن رفتار تیم ایران را در بازی برگشت یعنی جدال هفته آینده شکست دهیم.
وی در این کنفرانس حتی حرفهای توهینآمیزی زد و اظهار داشت: صادقانه بگویم از ایران بیشتر از ازبکها بدم میآید. امیدوارم ازبکستان بتواند به جام جهانی راه یابد.
در پی انتشار این اظهارات توهینآمیز که با روح و اخلاق ورزشی همخوانی نداشت، کارلوس کیروش، سرمربی پرتغالی تیم ایران نیز در کنفرانس خبری روز گذشته واکنش مناسبی نشان داد.وی گفت: او مایه ننگ و شرم بازیکنان کره است، او مایه شرم و ننگ فوتبال کره جنوبی است. او به مربیان فوتبال و هواداران ایران احترام نمیگذارد، او گلهمند است که در ایران برخورد خوبی با کره نشده است در حالی که ما بهترین امکانات را در اختیارشان گذاشتیم، وقتی 5 مرغ داریم اگر مقابل کسی که از گرسنگی رنج میکشد یک بال قرار دهیم این اتفاق معنایی ندارد اما اگر یک ران داریم و آن را با آن فرد تقسیم میکنیم او باید تشکر کند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وی افزود: به عقیده من سرمربی کره حق دارد صحبت کند و نظرش را بگوید اما حق بیاحترامی به فوتبال ایران را ندارد. آخرین کلام من این است که او قبل از رسیدن کاروان ایران به کره باید از هواداران و فوتبال ایران و همچنین هواداران کره عذرخواهی کند. مطمئنم او دیگر احترامی که بازیکنان کره برایش قائل بودند را ندارد. بسیار خوشحال هستم و میخواهم قبل از دیدار مقابل کره جنوبی پیراهن ازبکستان را خریداری کنم و به او هدیه بدهم.
پس از انتشار این اظهارات، روزنامههای ورزشی رکورد و آبولا، همچنین روزنامههای مهم این کشور همانند فیگوئرا، سوسیالیستا، بارلونتا، کامیینا و دیاروآوریو پاسخ کیروش به سرمربی کرهجنوبی را پاسخی منطقی، محکم و به جا دانستند.
من یک حسی دارم...که طبیعتن یک حسه و ارزش دیگری نداره...:n02:
نکونام شاید بعد از عکس مهدی میخواسته تعلق خاطرشو رو به تیمش برسونه(خوب بازیکنان در اردوها و ...با هم دوستند، خیلهاشن اصلن تو مود این حرفهای رنگی و تعصبی نیستند...)، مثل کاری که مجیدی کرد(بعد از رها کردن تیم در نیم فصل و سپس بازی غرافه با پرسپولیس )، مثل حرفهای که قلعه نویی زد(حضور بیشتر هواداران پرسپولیس و سپس رفع و رجوع کرد) اینها یک بازخوردهایی میبینند یکم جا میزنند و سعی میکنند هوادارانشون رو داشته باشند، حتی مثل کار شجاعی.
-مثال در مورد پرسپولیسسها رو آبیها بزنید، بنظر من هوادار همه چیز گل و بلبله:n02:
خیلی روی این چیزها سخت نگیریم...نه خوبش خیلی خوبه نه بدش خیلی بد:n02:
تاپیک یکی در میون شده یه پست راجع به نکونام یه پست راجع به قطر !!!
دوستان خواهش می کنم بحث نکونام رو تموم کنید چون هیچ سودی نداره و تاپیک رو منحرف میکنه
بنده تسلیم نظرات دوستان شدم!AFC هیچ نظارتی نداره و رئیسشم خیلی خره :n02:
چیزی که من بهش معتقدم اینه،فقط90 دقیقه تا جام جهانی فاصله داریم و با توجه به 2تا بازی آخر تیم ملی که تیم عالی کار کرد
ما حتما میتونیم کره رو شکست بدیم،من نمیدونم ما چرا انقد اعتمادبه نفسمون پایینه و از کره یه غول میسازیم؟؟؟
تیم باید نهایت تلاشش رو بکنه و فقط و فقط برای برد باید بره تو زمین، اگه برای تساوی بره حتما میبازیم
کره بازی با ازبکستان فقط زیرتوپ زد و روی اشتباه دفاع ازبکها به گل رسید وگرنه تا صبح هم بازی میکردن نمی تونست گل بزنه
اما یه چیز منو می ترسونه اونم ضعف خط دفاعی مخصوصا جناحین تیم ما ست که بازی با لبنان فک کنم شماره 17شون بود چند
بار تا لب خط رفت و تونست سانتر کنه که بی نتیجه بود
کره ایها تو بازی با ازبکستان نشون دادن رو توپهای هوایی خطرناکن و برنامه دارن ، امیدوارم مدافعین ما رو توپهای هوایی کم نیارن