-
سلام دوستان من جدیدا با یه ارور صفحه ابی مواجه شدم از دوستان خواهش میکنم اگه میتوننن منو راهنمایی کنن که بفهمم مشکل از کجاست من فایل های لازمو ضمیمه میکنم
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
دقیقا چه زمانی دریافت میکنی ویندوز عوض کردی انتی ویروس چک کردی ؟
-
سلام .در این جور مواقع یا هارد هست یا رم .یا درایور .این اتفاق دقیقا چه زمانی رخ میده ؟؟بتونید بگین راهنمایی خوبی میکنم چون خودم یکسال همین مشکل رو داشتم و بعدش حلش کردم.:n05:
-
سلام
زمان مشخصی نداره هرچند روز یکبار یا هفته مشخص نمیکنه واصلا هم به برنامه خاصی مربوط نمیشه مثلا فلان برنامه رو که اجرا کنم این ارور بیاد در ضمن انتی ویرسم هم اوست هستش و همیشه هم اپدیت و کامپیوترم هیچ ویروسی نداره ویندوزم عوض نکردم تازگیا
یعنی از فایل های که گذاشتم نمیشه فهمید مشکل از کجا بوده؟
-
با سلام و خسته نباشید. اومدن صفحه آبی هیچ نظم مشخصی نداره و بیشتر مواقعی که چند تا برنامه بازه و سیستم زیر باره اتفاق میفته.
CPU G2020
Ram 4G
Asus P8H61 USB3
ممنون میشم کمکم کنین.
-
سلام.شما جای رم سیستم رو عوض کن.سیم ساتا و برق هارد رو هم تعویض کن.اگر براتون امکانپذیر هست یه هارد دیگه رو سیستم بذارید و تست کنید.اگر دوباره مشکل داشتید رم سیستم مشکل داره.
-
سلام عزیز. این جور موارد ساده به ذهن خودم میرسید و تست کردم قبلاً. عادت داشتیم اینجا تخصصی جواب بده. شما فایلای ارسالی منو بررسی کردین؟ مشخص نبود مشکل از کجاس؟
-
دوستان بلاخره کسی متوجه نشد مشکل ما از کجاست؟؟؟؟؟
-
کسی نیست مشکل ما رو حل کنه :n27: