[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
به نظر من اصلا ارزش 1.5GIG دانلود رو نداشت ...چیز خاصی به پایان بازی اضافه نکرد اگه قرار بود اینجوری باشه همون پایان قبلی بهتر بود .
پایان رو بیخیال به جای dlc درست کردن یه اپدیت میدادند برای این باگ های اعصاب خوردکن تا حالا 4 تا ماموریت رو به خاطر این باگ ها نتونستم برم :41:
برای من هیچ باگی نداشت
بابا بیخیال من که همه ی ماموریتای فرعی و غیر فرعی رو رفتم ولی هیچ باگی نداشت.
راستی بچه ها به نظرتون Mass Effect 4 هم میاد ؟؟؟:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باگ نداشت یعنی چی:31:
ماموریت eden prime resistance movement رو اگه همون اولین باری که به EDEN PRIME برید انجام ندید دیگه نمیشه انجام داد و همینجوری هم تو لیست ماموریت ها میمونه
ماموریت Citadel: Hanar Diplomat از اسانسور که میای بیرون باید بری با یه ترمینال با یه نفر صحبت کنی که برای من غیر فعاله
بعضی موقع ها هم که تو نورماندی یا سیتادل راه میرم
و یه چند تا دیگه که جزییاتش یادم نمیاد
چقدر بد شد این سیو me2 رو ندارم بین geth و quarians نمیتونم صلح بر قرار کنم الان هم میراندا رو نمیتونم نجات بدم :41:
کلا بیخیال ادامه بازی شدم تا یه بار سر حوصله از me1 برم
من یه فایل پیدا کردم تو اینترنت چند تا لباس چتد تا armor و چند تا هم اسلحه اضافه میکنه به بازی اینم لینکش که آپلود کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول فایل Coalesced ورژن 1.1 رو توی "Mass Effect 3\BIOGame\CookedPCConsole" کپی کنید و توی بازی توی یه جایی مثه نورماندی F12 رو بزنید بعدش ورژن 1.2 رو کپی کنید تو همونجایی که گفتم دوباره یه جایی F12 رو بزنید کار تموم حالا برید ببینید چقدر لباس اضافه شد .
سوالمم یه بار دیگه میپرسم به نظرتون mass effect 4 میاد ؟؟؟
فکر نمیکنم mass effect 4 در کار باشه چون کلا قرار بود این بازی 3 قسمت باشه اگه ادامه پیدا کنه احتمالا در مورد شخصیتهای دیگه خواهد بود نه کاپتان شپرد که ئر اون صورت اسمش mass effect4 نخواهد بود
نقل قول:
البته اگه خوب دقت کرده باشی دو تا دلیل هست که میتونه بیاد یکی اینکه اگه گزینه ی destroy رو تو آخر بازی انتخاب کرده باشی شپرد زنده میمونه و دوم اینکه در آخر بازی پسره به اون مرده میگه : میشه یه داستان دیگه در مورد شپرد به هم بگی که مرده هم میگه باشه یه داستان دیگه حالا با این وجود شاید Bioware یه چیزی تو ذهنش داشته باشه .....:31:
آقا يه سوال مهم.
اونجا كه اون گت رو ميزنيم و شفرد به تالي (يا يارت )ميگه اگه بتونم به اينا و قدرتشون دست پيدا كنيم ميتونيم زمين رو آزاد كنيم.
بعد اون گت ميگه ما به شما كمك ميكنيم و اونايي به زمين حمله كردن نسل قبلي ما هستن و ما جلوي اونا واي ميسيم!
بعد دو تا حالت بهت ميگه ميگه يا گت ها رو آپديت كن كه همه گت ها قوي تر بشن و بتونن زمين رو نجات بدن (دوستامون )
يكي انيكه همه رو ضعيت كن كه همه ي اون موجوداتي كه باهاشون دشمني از بين ميرن! (دوست و دشمن)
من بخاطر دوستام و كساني كه از نژادشون استفاده ميكنم و بهم كمك ميكنم مجبور شدم كه گت ها رو آپگريت كنم كه بتونن بهمون كمك كنن.
كسي اون يكي گزينه رو انتخاب كرده كه همه بميرن؟؟؟
كلي خواش ميكنه وقتي اون گزينه رو ميزني ولي خوب من آخرش دلم سوخت دستور دادم آپديت بشن!!!