-
سلام، این هم اولین پست من، چند روز پیش رفتم دانشگاه قبلیم تا از ریزنمرات دانشگاهیم یک کپی رو بهم بدن الان که آوردم این دانشگاه میگه قبول نیست باید مهر داشته باشه. نتیجه--> همیشه وقتی کپی مدرکی رو برای جایی ازتون خواستن حتما بگید که یه مهری چیزی بزنه که برابر با اصل هستش.:46:
-
تا قبل ازین که کامپیوتر زندگیت هنگ کنه از زندگیت لذت ببر.............:11:
-
بنجامین فرانکلین یک حرف خیلی جالبی داره،میگه:
(اگر انسان سرمایه اش را در مغزش بگذارد،نه در کیف پولش، هیچ کس نمیتواند آنرا از او برباید.)
من الان حس میکنم واقعا چنین سرمایه ای رو توی مغزم ندارم، ای کاش توی زندگی میتونستیم اینقدر فکرمون رو قوی کنیم که هرجایی گیر افتادیم بتونیم گلیم خودمون رو از آب بیرون بکشیم.
احساس میکنم نسل ما زیاد نسل باعرضه ای بار نیومده.
-
هیچوقت غــــرورتون رو تیغ نــــزنید...واسه هیشکـی از غــــرورتون مــــایه نذارید...
هیچ وقـــت زمــان عصــبانیت تصمیمـ نگـــیر
به کـــسی که واسه احـساسات تـــو ارزش قـــائل نیــست دل نبــند
هـیچ وقـــت به چـــیزهايــي کـــه فـــنا پــــذیرند دل نــــبندید
-
سعی کنید در کنار درس خوندن تو دانشگاه ،یه کاری واسه خودتون پیدا کنید...یه حرفه ای یاد بگیرید....فقط به رشتتون اکتفا نکنید حتی اگه بهترین رشته باشه...!
-
همیشه اول گوش بدید بعد حرف بزنید...
هیچ وقت حرف کسی رو قطع نکنید خصوصا حرف پدر رو
یکی از دوستام گفت یه بار حرف پدرش رو قطع کرده درحالیکه داشته صحبت مهمی میکرده و پدرش خیلی ناراحت شده...
حالا هم پدرش به رحمت خدا رفته و ایشون عذاب وجدان شدیدی دارن...
-
تا ميتوني هيچ وقت دروغ نگو يكي از آشناهامون خالي بسته بود كه خونشون تركيه هست به يكي.يارو هم گفته چه خوب منم تركيه زندگي ميكنم كجاشي تو همينطوري مونده بود چي بگه.اگه خالي ميبنديد يه چي بگيد كه بتونيد جمعش كنيد:دي ولي بهتره خالي نبنديد.
به هيچ كسي الكي اعتماد نكنيد و چيزهاي با ارزش رو بهش نسپاريد.
به كسي زيادي رو نده كه پررو بشه بعدش هم نتوني از پسش بر بياي.
با كسي هم زود پسر خاله نشو و كسي هم نذار زياد باهات پسر خاله بشه.:46:
-
ویکتور هوگو:
برایت آرزومندم صبور باشی
نه با کسانی که اشتباهات کوچک می کنند
بلکه با کسانی که اشتباهات بزرک می کنند
همیشه بخشنده باشین
البته اگه می دونید اشتباهات دیگران بهتون ضرر نمی زنه
صفت خیلی پسندیده ای هست
-
همیشه قبل از اینکه از خونه بیرون برید تو آینه خودتون رو نگاه کنید.خیلی وقتها میبینی موتون نافرمه و یا اینکه یقه پیراهنتون بدفرمه و کلی چیزای دیگه که اگه حواستون نباشه براتون بد میشه
-
وقتی کسی داره مستقیم باهاتون صحبت می کنه یا با تلفن ، وقتی بخشی از حرفاش رو متوجه نشدید چه حالا صداش بد می اومد چه لهجه داشت چه لغت خاصی به کار برد یا... ، بگید ببخشید نفهمیدم ، سعی نکنید الکی سر تکون بدید !