برا کل ادرس بوک.من 37 تادرم میفرسته.اما هرچی دتو ادرس بوک باشهنقل قول:
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Printable View
برا کل ادرس بوک.من 37 تادرم میفرسته.اما هرچی دتو ادرس بوک باشهنقل قول:
از اینترنتتون هست. برای یه لحظه با توجه به اینکه سرعتش کمه سند و رسیو نمیکنه و باز از سر میگیره.بهتره تو یجای دیگه اپلود کنید و لینک رو بفرستید.نقل قول:
اره میشه اما از رو جیمیل ایدی میسازه با پشتیبانی جیمیل.جیمیل رو باز کنید و برید تب دیگه یاهو باز کنید و اتصال با گوگل بزنید و ادامه بدید.نقل قول:
( اگه امنیت براتون مهمه اصلا ازین روش استفاده نکنید)
کسی جواب این سوال رو میدونه؟نقل قول:
نه میگم از خود مسنجر میشه وارد شد؟نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه مشکل برام پیش اومده
اکانت یاهو من قفل شده و موقع لاگین کردن پرسشهای امنیتی میخواد ازم
منم اینا رو یادم نیست
ایمیل پشتیبان این ایمیل هم از بین رفته و قابل دسترسی نیست
راهی نیستش من بتونم اکانت رو برگردونم؟
"رمز و اکانت رو هر دوشنو دارم و و مشکل ندارن از این لحاظ"
اگر ممکنه یه راهنمایی به من بکنید خیلی حیاتیه
ممنون از همه بچه های زحمت کش این بخش
ممنون از پاسخ شما :n16:نقل قول:
پس چرا تا پیش از این با همین اینترنت دایل آپ در یاهو فایل رو بدون هیچ مشکلی اتچ می کردم و می فرستادم ؟
در فاصله ای که شما پاسخ بدین یک سرچی کردم دیدم خیلی ها در دنیا با همین مشکل من یعنی عدم امکان ارسال فایل در یاهو مواجه هستند . بعید می دونم که اونها هم اینترنت شون دایل آپ باشه . بنظر میاد از خود یاهو باشه
اگر مشکل اصلی از سرعت کم اینترنت هست پس چطور میشه با همین سرعت کم فایل رو در جای دیگه آپلود کرد ؟
کسانی که من براشون فایل می فرستم بلد نیستند که چطوری از این آپلودسنترها دانلود کنند . آیا جایی هست که لینک مستقیم برای دانلود بده ، یعنی طرف با یک کلیک روی لینکی که براش می فرستم بتونه دالود کنه و دیگه دنگ و فنگ نداشته باشه ؟
من مدتی هست نمیتونم Security Question & Answer در یاهو رو تغییر بدم. مگه یاهو برای ایران غیر فعالش کرده؟
فایلتون دقیقاْ چقدر هست؟نقل قول:
ارور نمیده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته میگن 25 مگ ولی انگار کمتره.
ولی راههای زیادی برای فرستادن فایلهای بزرگتر هست. انگار یکیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و یکی هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار اینها پولیه. اگه میتونی فایل را میشه فشرده کن تا حجمش کم بشه یا دو تکه اش کن. (اگر بشه مثل فایل صوتی تصویری)
سلام .
توی جیمیل میشه شماره تلفنمون رو بزاریم تا اگه کسی خواست از جایی -- کنه یا وارد بشه به گوشیمون رمز بیاد که باید اون رمز رو بزنیم تا وارد شیم ...در واقع امنیت بالایی داره ...ایا یاهو هم همچین چیزی داره ؟؟