مبارکه. چطوره؟ راضی هستی؟
Printable View
مبارکه. چطوره؟ راضی هستی؟
هاب ؟؟؟ چی هست؟ :27:نقل قول:
راستی این اداپتوری هستنقل قول:
اخه میخوام اداپتور بخوره
این تبدیل های usb که مثلا یه usb رو چنتا میکنه:31:نقل قول:
تفاوت قیمت هارد اکسترنال وسترن 1 ترا essential book usb2 با essential book usb3 چقدره؟
حذف شودددد
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
دوست عزیز قیمت این مدل رو گرفتی چنده ؟نقل قول:
فقط usb 2 هم داره اونم میدونی چند ه؟
2ترا میخام ممنون
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
سلام مهندس خوبی ؟با ps3 حال میکنی ایشالا ما هم میگیریم دوره هم :46:نقل قول:
جالبه مدل های fat پورت usb3 میشناسن اما slim ها نه
راستی چرا اداپتوری نگرفتی مشکلی بود مگه؟
من میخوام اداپتوری بگیرم 2ترا بایت قیمت چی خوبه /.؟این mybook ها چطورن ؟چون از هارد های وسترن راضیم باحالا
یه جا دیدم قیمت زده بود 142
البته usb 2 تنها هم داشت نمیدونم اون چند بود
ممنون عالیه میخوام تست سرعت هم بگیرمنقل قول:
تست سرعت هم اینجا گزاشتم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6183871#post6183871
سلامنقل قول:
آره این مدلهای fat اینترفیس usb3 رو میشناسن ولی اسلیم ها نه ،نمیدونم چرا !!! ولی حدسم اینه که چون اصولا پورت usb3 برق بیشتری نسبت به پورت usb2 مصرف میکنه هاردهای usb3 نمیتونن راه اندازی بشن که باید هاب آداپتوردار سر راهش قرار داد برای جبران کمبود ولتاژ . ضمنا مدلهای اسلیم یعنی مصرف کمتر برق و تولید گرمای کمتر نسبت به فت
آخه میخواستم هارد رو ببرم بیرون برام بازی بریزن مدلهای آداپتوری جابجاییش برام سخته !!!
آره این mybook خوبن ولی خودتون که بهتر میدونین برای اسلیم چه هاردی میخواد برای فت چه هاردی!!!!
بله مدلی که عکسشو در پایین گزاشتم و در صفحه قبل بود که مدل my book essential هست آداپتوریه هم usb2 و هم usb3 هست .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینها جعبه شان بزرگه که معلومه آداپتوریه
یادآوری : فعلا سیگیت آداپتوری گوفلکس رو نخرین (همون مشکل خاموش نشدن) همون وسترن رو بخرین .
دیروز که تو بازار (مرکز کامپیوتر ایران) بودم اصلا هارد وسترن usb2 (تنها usb2) ندیدم همشون usb2+usb3 بودن به همین خاطر سیگیت خریدم که فقط usb2 داشته باشهنقل قول:
دلیل خاصی داشت که وسترن usb2+usb3 رو نخریدین؟
ایشون برای ps3 میخواستن که ps3 پورت usb3 اسپورت نمیکنهنقل قول:
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
بشه میخوام از همین mybook ها بگیرم گفتم از شما بپرسم تو این زمینه اطلاعات دارینقل قول:
چه مدل هایی برای 2ترا بگیرم؟اداپتوری با قیمت مناسب