دوست عزیز مطمئنی با این نرمافزار مشکلم حل میشه؟!!!! اخه ویروسش باید خیلی قوی باشه!!!نقل قول:
درضمن برنامه net NET Framework Version 2رو از کجا گیر بیارم میتونی لینک بدی؟
ممنون
دوست عزیز مطمئنی با این نرمافزار مشکلم حل میشه؟!!!! اخه ویروسش باید خیلی قوی باشه!!!نقل قول:
درضمن برنامه net NET Framework Version 2رو از کجا گیر بیارم میتونی لینک بدی؟
ممنون
سلام
من یه فایلی رو ساختم و بعدا حذفش کردم. ( منظور از فایل یه آکونت --- هست)
ولی شورتکاتش رو که رو دسکتاپ هست حذف نمیشه و این پیغام میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعا !نقل قول:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5
البته اين 28 كيلوبايت احتياج به نت فريمورك هم داره كه اگه بخاي دانلود كني .... . بهر حال ارزششو داره. برا من كه خفن كار كرد.
سلام
خب سیستمم ویروس گرفته...
نمی ذاره آنتی ویروس بریزم!!!
مسنجر ها قاطی می کنن ؛ یه هو به همه اد لیست هام پیغام می فرسته!!!
تو سایت های دانلود که می رم آنتی ویروس دانلود کنم نمی ذاره!!!
وقتی می خوام وارد سایت آنتی ویروسی مثل Panda بشم که آن لاین اسکن کنم هم نمی ذاره!!!
آنتی ویروس قدیمی ( و مجانی Bitdefender ) که دارم نمی ذاره باهاش اسکن کنم!!!!
خب...به نظر شما چیکار می شه کرد؟؟؟ خودم به نظرم رسید که از یه برنامه بوت استفاده کنم که چند وقته دانلودش کردم ولی تا حالا امتحانش نکرده بودم به نام Hiren's BootCD که خونده بودم توش انتی ویروس هم داره و تو حالت بوت می شه اسکن کرد!
بسیار ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
خدا لعنت کنه این کسایی رو که تروجان و ویروس میسازن!
تو شهر ما دیگه حتی یک سیستم سالم هم پیدا نمیشه همه به یک ویروس یا تروجان آلوده شدن که به هیچ نحوه ای هم از بین نمیره البته شاید کسی روش پاک کردنش رو بلد نیست
این ویروس یا تروجان به شکل زیر عمل میکنه:
1- از کار انداختن فولدر اپشن ( باعث میشه فایل های مخفی رو نتونید نمایش بدید
2- در برخی موارد روی درایو ها اتوران می زاره
3- باعث میشه از نرم افزار هایی مثل مسنجر که یه ایکونشون پایین صفحه سمت راست میره نتونید استفاده کنید و بلافاصله اونارو می بنده
من با مکافی اپدیت یک هفته قبل اسکنش کردم ولی پیداش نکرد
ند 32 هم نتونست پیداش کنه
کسپر هم که خدا لعنتش کنه اصلا نصب نمیشه یه جور کرک می خواد که بلد نیستم باهاش کار کنم
مشکل اساسی اینجایه که من قبلا مشکل اتوران درایو ها رو با مکافی قدیمی هم بر طرف می کردم ولی الان حتی همون تروجان رو هم هیچ کدوم پیدا نمی کنن
البته یه چنتایی پیدا کردن ولی بعد از پاک کردن و تعویض ویندوز درست نشد
یکبار هم کل هاردمو فرمت کردم ولی معلوم نیست دوباره از کدوم جهنم دره ای اومد
دوستان اگه کسی ویروس کش مناسبی برای کشتن ویروس هایی که معرفی کردم سراغ داره لطفا معرفی کنه تا سایرین هم استفاده کنن
یک تکنیک خفن برای کسایی که سیستمشون ویروسی یا تروجانی میشه!!! اگه یک restore بزنید و تنظیمات کامپیوترتون رو به چند روز قبل بر گردونید همه چی درست میشه البته معلوم نیست چه اتفاقی برای ویروس ها و تروجان ها میافته ولی به هر حال سیستمتون درست میشه!
ویرایش :
vtn54
دوست عزیز سیستم شما لانه انواع کرم و تروجان و ... شده است البته با وجود این همه مسنجر و عدم وجود یکنقل قول:
آنتی ویروس فعال و آپدیت شده روی سیستم نیز جای تعجبی وجود ندارد.
من علایم آلودگی با حداقل 5 نوع بدافزار مختلف را در سیستم شما می بینم ولی احتمالا تعداد انها از این هم بیشتر
است . در هر حالت کارهایی را که می گویم به ترتیب انجام دهید و اگر در این بین مشکلی هم پیش آمد اطلاع دهید :
1.System Restore را غیر فعال کنید و سیستم را Restart کنید.
2.به حالت Safe Mode بروید و فایلهای زیر را به طور دستی پیدا و پاک کنید:
C:\WINDOWS\system\svchost.exeC:\WINDOWS\xmss.exe
C:\WINDOWS\684745L.exe
C:\WINDOWS\684745W.exe
C:\WINDOWS\system32\RVHOST.exe
اگر با پاک کردن هر کدام از این فایلها مشکل پیدا کردید از برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
3.از حالت Safe Mode خارج شوید و برنامه زیر را دانلود و اجرا کنید و پس از آپدیت سیستم را با آن اسکن کنید و هر چه را که پیدا
کرد پاک کنید :
در سایت بالا چندین لینک دانلود وجود دارد که اگر بدافزار جلوی دانلود از یکی را گرفت لینکهای دیگر را امتحان کنید.اگر
بدافزار جلوی اجرای برنامه مزبور را گرفت نام برنامه را تغییر دهید و آن را در حالت Safe Mode اجرا کنید.
4.-فایل زیر را دانلود کنید و هر سه فایل داخل آن را اجرا کنید:
اگر تمامی مراحل بالا را بتوانید با موفقیت طی کنید به احتمال زیاد مشکلات شما تا حدود زیادی مرتفع خواهد شد
ولی بهتر است چند توصیه زیر را هم انجام دهید تا هم اطمینانتان از بابت پاک شدن کامل سیستم بیشتر شود و هم
پس از این دچار چنین مشکلاتی نشوید:
5.یک آنتی ویروس خوب دانلود و نصب کنید .هم نسخه فعلی بیتدفندر که استفاده می کنید و هم Dr.Web CureIT
هیچکدام به صورت Real Time از سیستم شما محافظت نمی کنند و با توجه به نوع استفاده شما از سیستمتان بهتر
است یک آنتی ویروس فعال و آپدیت شده همیشه روی سیستمتان وجود داشته باشدحتی اگر این آنتی ویروس
نسخه را یگان آنتی ویروسهایی مانند AVG , Avast یا آنتی ویر باشد. پس از دانلود و نصب آنتی ویروس مزبور را آپدیت
کرده و سیستم را به طور کامل با آن اسکن کنید.
6. یک آنتی اسپایور مناسب را دانلود و همراه با آنتی ویروس روی سیستمتان نصب کنید و پس از آپدیت سیستم را با
آن نیز اسکن کنید .
7.حتما از یک فایروال مناسب استفاده کنید.
دوست عزیز اینجا یک انجمن تخصصی است . لطفا فقط مشکل خودتان را مطرح می کتید و از نقل قول و یا بحث درنقل قول:
مورد سایر مسایلی که به محتوای این انجمن ربطی ندارد خودداری فرمایید .
در مورد مشکلتان لطفا توصیه های پست اول همین تاپیک را بخوانید و به طور کامل اجرا کنید .
اگر قادر به نصب کاسپرسکی نیستید نرم افزار زیر را دانلود و پس از آپدیت سیستم را با آن اسکن کنید:
دوستان وقتي سيستم رو با nod اسكن ميكنم، آخرش اين پيامو ميده:
4files cannot be opened.it may be in use by another application or operating system
مشكل از كجاست؟ اين فايلا ويروسي هستن؟؟
سلامنقل قول:
از راهنمایی تون بسیار ممنونم
اما نتونستم کاری از پیش ببرم
اون 5 تا فایل رو که نتونستم پیدا کنم!!!! حتی کلیه فایل های مخفی ویندوز رو هم از طریق Folder Options به زحمت از حالت مخفی خارج کردم ( حتی Folder Options و Taskbar Manager رو هم تا باز می کردی می بست!! ) ولی بازم اون فایلا نبود فولدر System32 رو هم که باز می کردم سریع ویروس می بستش!!! خیلی ویروسه زرنگیه!!
CMD رو هم که باز کردم یه بار بستش اما دوباره بازش کردم و خواستم از اونجا اون فایل ها رو پیدا و پاک کنم ولی بازم چنین فایل هایی پیدا نکردم!!!!
اون برنامه Unlocker هم که تا اینجا به دردم نخورد
نمی دونم دیگه چکار کنم!!!!!!!!!!!
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید