دوست عزیز ندانسته حرف نزنید . سیستم شما ضعیفه دلیل نمیشه بازیش گرافیک بدی داره . اتفاقا به نظرم گرافیک بازی در سطح واقعا خوبیه . حالا شما یا کیفیتشو آوردی پایین یا سیستمت میکشه دلیل نمیشه بیای توهین کنی که .نقل قول:
Printable View
دوست عزیز ندانسته حرف نزنید . سیستم شما ضعیفه دلیل نمیشه بازیش گرافیک بدی داره . اتفاقا به نظرم گرافیک بازی در سطح واقعا خوبیه . حالا شما یا کیفیتشو آوردی پایین یا سیستمت میکشه دلیل نمیشه بیای توهین کنی که .نقل قول:
100 درصد این نظر شخصی شماست...نقل قول:
من که دیدم بازی شو بد نبود. هرچی باشه از Modern war 2 بهتره.
موافقم.نقل قول:
قصه مبهم و پيچ در پيچ و گرافيك الكي سنگين!
ميشه گفت بازي خوبيه ولي الزاما بهتر از شماره قبلش نيست.
سلام
این بازی فوق العاده ضعیف بود توی این نسخه به نظر من گرافیک مطلوبی هم نداشت که بشه ازش تعریف کرد چون من روی آخرین حد گرافیک بازی کردم.
فورن پس تموم شدن بازی از روی کامپیوتر پاکش کردم....
نقل قول:
بله دیگه پوله کم که میدی ی بازی توپ می خرین بدم با کلی اب و تاب ازش بد می گین .
اگه الان 59.99$ داده بودین اینجوری نمی گفتین:
1- چون اول قشنگ تحقیق می کردین که چه طوره بازیش چند تا مجله می خوندین ، سایت های مختلف می رفتین.
2-تلیلر می دیدین که گرافیک رو حدس بزنین در چه حدی.
کسانی هم که می گن این از Modern War2 بهتر نیست ، یا کلن Multi باز نیستن یا هنوز بازی نکردن multi این بازی رو.
بدم این که Moder war 2 بهتره هم دقیقاً نظر شخصی شماست. اینم بگم من از همون اوله اول با call of dutty های فرد 1،3 ،5 و الان 7 بیشتر حال می کردم تا زوج هاش.:46:
دقیقا درست میفرمایید زمانی که cod 5 اومد من که ازش تعریف میکردم دوستام بهم میخندیدند میگفتن اصلا با cod 4 قابل مقایسه نیست و این حرفا...:37:نقل قول:
بدم این که Moder war 2 بهتره هم دقیقاً نظر شخصی شماست. اینم بگم من از همون اوله اول با call of dutty های فرد 1،3 ،5 و الان 7 بیشتر حال می کردم تا زوج هاش.
ولی من واقعا باهاش حال کردم cod 7 هم منو یاد cod 5 انداخت واقا خیلی محشره :26:
من فکر می کنم که دوستان یه کم .
کم لطفی می کنن نسبت به بازی.
بازی چیزی کم نداشت.
مراحل متفاوت.
داستان خوب.
گرافیک که زیاد تغییری نکرده بود.ولی بهتر شده بود.
اینم بگم می تونستن هوش مصنوعی بازی رو بیشتر روش کار کنن نسبت به نسخه ی قبلی.
و ...
کلا خوب در اومده بود.و در کل سلیقه ای است دیگه:46:
البته این نظر من بود.
من این بازیو بازی کردم و تا اخرش هم رفتم 4 تا کال قبلیرم بازی کردم
black ops خیلی زیبا تر هیجان انگیز تر و متفاوت تر بود به طوری که با جنگهای خسه کننده روبه رو نبودیم داستانی جذاب پشت این قسمت بود
کسانی هم که از بازی ایراد میگیرن یا کالهای قبلو بازی نکردن یا بلک اپسو نتونستن بازی کنن یا بی معرفتی میکنن نسبت به بازی
برادر شما حرص نخور . اکثر ایرانیا همینطورین . هم میخرن بازی میکنند . تهش حالا به هر دلیلی یا اینکه انگلیسی بلد نیستن از داستان چیزی نفهمیدن یا سیستمشون ضعیفه یا هر چیز دیگه ای میان میگن عجب بازی مضخرفی بود یه 6-7 تا فحشم به اون شرکت سازنده میگن :دی سر GTA IV هم اینطوری شده بود . یارو سیستمش ضعیف بود نمیتونست اجرا کنه میومد میگفت بازیش چرته :18:نقل قول:
بله دیگه پوله کم که میدی ی بازی توپ می خرین بدم با کلی اب و تاب ازش بد می گین .
اگه الان 59.99$ داده بودین اینجوری نمی گفتین:
1- چون اول قشنگ تحقیق می کردین که چه طوره بازیش چند تا مجله می خوندین ، سایت های مختلف می رفتین.
2-تلیلر می دیدین که گرافیک رو حدس بزنین در چه حدی.
کسانی هم که می گن این از Modern War2 بهتر نیست ، یا کلن Multi باز نیستن یا هنوز بازی نکردن multi این بازی رو.
بدم این که Moder war 2 بهتره هم دقیقاً نظر شخصی شماست. اینم بگم من از همون اوله اول با call of dutty های فرد 1،3 ،5 و الان 7 بیشتر حال می کردم تا زوج هاش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدون ولی به نظرم این بازی مخلوطی از COD های زوج و فرد بود . جنگهای دهه 60 که هم تو مایه های جنگهای جهانی بود و هم جنگهای مدرن . خیلی حال کردم با این نسخه . نسخه قبلی هم خوب بود ولی به نظرم همین بهتره فقط به خاطر داستانش . البته موزیک نسخه قبل به نظرم هیجان بیشتری داشت .