خدایی حرفی واسه گفتن نداشتیم...
تنها هنرمون خراب کردن بازی حریف بود!
Printable View
خدایی حرفی واسه گفتن نداشتیم...
تنها هنرمون خراب کردن بازی حریف بود!
اونو که عصبانی بودم گذاشتم امضا که بشه پاکش کرد:31:نقل قول:
فوتباله ما بیماره با این وضع هم درست بشو نیست
2007 قلعه نوییه بدبختو انقد کوبیدن تیم ملی پیشرفت کرد؟بهتر شد یا بدتر شد؟
هیچکی دلش به حاله ما مردم نمیسوزه هرکیم بیاد همین اشه و همین کاسه
مگر اینکه به قوله شما::کارمند و مدیرای اروپایی اونم از نوع آلمانیش بیارن استخدام کنن بلکه نجات پیدا بکنیم
مادر بزرگه بابایه من:31:الان 90 سالشه ولی علی دایی و عابدزاده و علی پروینو میشناسه ببینین اونا تو دله مردم چه جایی داشتن اینا چه جایی؟این تیم مشکلش این بود جایی تو قلبه مردم باز نکرد....
خودم هم با دیدن این عکس فقط اشک ریختم:41:نقل قول:
بعد از بازی هنوز هم تا الان که پشت کامپیوترم یه بغضی دارم که نگو:41:
واقعا حیف شد چه امیدی بهشون داشتیم
:41:
این امید به بازیکنان یا تیم نیستنقل قول:
این کورسوی عرق ملیه که هنوز با تمام بلاهایی که سرش آوردن داره به سختی نفس میکشه
اما قطعا نمیمیره
من امروز به سی و دومین سال زندگیم وارد شدم
و انصافا بدترین تولد من شد:41:
شما یه پست منو بزار که بی دلیل از دایی انتقاد کرده باشم...منم دایی رو از خیلی وقت پیش وقت تو بانک تجارت بود میشناختم... دایی خیلی خوب بود ولی خودش این اواخر بازیگریش کارهایی کرد که باید نمیکردنقل قول:
پس حتماً از اتفاقات سالن سال 75 هم خبر داری و اتفاقاتی که بین کریمی ودایی پیش افتادنقل قول:
فقط اینو بدون که من کریمی رو دوست دارم و خیلی قبلتر از بعضیها اونو میشناختم و توی فتح که بود حتا حدس میزدم آینده عالیی داره . خدا میدونه توی بازی شهرداری-پرسپولیس گفتم مارادونای ایران بدنیا آمد. اما کریمی با اون مشتی که توی دهن داور ویتنامی توی اوجش زد و یک سال رفت بخابه منو ترسوند که از استعدادش بشیوه مولر و مارادونا و...میخاد استغاده کنه.همینم شد. شما نمیخاد کریمی رو به من معرفی کنی و لیست بازیاش رو بزاری.
مقایسه از باب نحوه کسب مقامها ورسیدن به جام جهانی بود نه از نظر تاثیر گذاری رو مردم... بنده هیجان انگیز ترین لحظه زندگیم همون بازی ایران واسترالیا بود ... شما آمادگی فنی همون شخص خاص تو جام ملتهای 1996 و جام جهانی 1998 رو با آمادگی فنی همون فرد تو جام ملتهای 2004 و جام جهانی 2006 مقایسه کنید همه چیز مشخص میشه.... این کجا وآن کجا ...بدیهی هست که همین عدم نا آمادگی وتمام انتقادات نشوندهنده درستی مطالب بنده هست.نقل قول:
ضمنن مقایسه اصلن راحت نیست شما فقط میخای جواب بدی و گرنه حماسه 96-98 توی تاریخ ایران حتا زمان شاه هم ما نداشتیم(ازنظر بار فکریش رو مردم)واونی که شما معجزه میدونی همیّت بود.
نقل قول:
عجب گیری کردیما خسته نشدی اینقدر در مورد کریمی و دایی نوشتی؟:weird:
با اینکارت داری بیشتر علی کریمی رو خراب می کنی تا محبوب , اینو می دونستی؟:mellow:
انسان به امید زنده اس رفیقنقل قول:
ولی مشکلات ما ریشه ایست و به این زودی ها حل نمیشه
ولی باز هم امیدوار میمانیم:10:
راستی تولدت رو هم تبریک میگم اگرچه امسال مصادف با روز تلخی شده:11:
باشه
منم خودم خسته شدم ... ولی وقتی دوستان این بحث رو وسط میکشن ما چه بکنیم ... از نظر من تموم شدس مگه کسی کش بده
قربون همگی :11:
آقا از طرف من هم تبریک. هر چند دیر شده باشد. اینکه دوستانی مثل شما پیدا کردم خودش یک حسن این روز ها بود.نقل قول:
بازیکن مقصر نیست. بالاخره یه روز بازیش میگیره، یه روز نمی گیره،
فوتبال حرفه ای یه پایش اقتصاده، چه بخواهیم و چه نخواهیم
امروز:
1- اگه ایران کره رو می برد، دیگه یعنی برنامه ریزی، سازماندهی، مدیریت صحیح و کلا" فوتبال حرفه ای زیر سوال می رفت. ما باید حالا حالا ها بدوییم تا به کره و ژاپن برسیم.
2- آخه چه دلیلی داره که فوتبالمون خوب باشه؟ فوتبالمون دقیقا" به اقتصادمون می آد، اقتصادمون به فرهنگ مون، خلاصه همه چی مون به همه چی مون می آد. این ژاپنی ها تا ده سای پیش فقط فوتبالشون به پیزی دیگه شون نمی خورد که دیگه اونم ردیفه. کره که وضعش خوب بود خوبتر هم شده!
3- در عین خنده دار بودن آخر تحلیل بازی امروزه:
3- 100 درصد موافقم که مشکل بزرگ بایکنا و کادر مربیگری:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5793499&postcount=1935
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5793530&postcount=1944