سلام به همگی اساتید
آیا به نظر شما ترکیب سینمای 787 با آمپ 1019 ترکیبی منطقی هست؟ , در غیر اینصورت چه پیشنهادی می فرمایید.
ممنون می شم اگر راهنمایی بفرمایید.
Printable View
سلام به همگی اساتید
آیا به نظر شما ترکیب سینمای 787 با آمپ 1019 ترکیبی منطقی هست؟ , در غیر اینصورت چه پیشنهادی می فرمایید.
ممنون می شم اگر راهنمایی بفرمایید.
این کار منطقی نیست. چون سینمای 787 خودش آمپلی داره و برای بلندگوهاش مناسبه شما می تونید آمپ 1019 که خیلی آمپ خوبی هم هست رو با یه ست اسپیکر در سطح خودش ترکیب کنید.نقل قول:
مثل ست اسپیکر مارک JBL سری ES90 یا جامو 606 یا 608 یا Monitor Audio
سلام به همه ی دوستان بخش صوتی و تصویری :31:
من قصد خرید یه سیستم سینمای خانگی بین 600-700 تومان رو دارم، چند صفحه ای از این تاپیک رو هم خوندم اما خوندن این همه صفحه یه عمر وقت می بره به اضافه این که ممکنه بعضی مدل ها که معرفی شدند دیگه تو بازار موجود نباشن
تلویزیونم هم سامسونگ با مدل نامبر LA40M81BX هستش، لطفا 2-3 تا سینمای خانگی برتر تو این رنج قیمت که با تلویزیونم هم سازگار باشه رو معرفی کنید...
سپاسگزارم ;)
یه سوال دیگه هم داشتم...
من پشت تلویزیونم فقط یه خروجی صدا دیدم اونم استریو، صدا از همه ی بلندگوها پخش میشه؟
لطفا درباره ی optical/coaxial هم یه توضیح مختصر بدید :42:
درودی دوباره.
الان بهترین سینماهای خانگی موجود در ایران چه مدل هایی هستند؟
یکی از دوستان می خواد بخره زیاد محدودیت مالی نداره، بهش گفتم RS70 Pioneer بگیره، آیا مدل های بهتری هم تو بازار موجود است؟
[SIZE="3"][SIZE="6"][SIZE="7"]عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان
من تقریبا تا اینجا تمام مطالب خوندم .نمیدونم مطلع هستید که rs70 شده 925.000
حالا با توجه به این موضوع و تفاوت قیمت حدود 120.000 بامدل DDW5500 ایا واقعا این تفاوت هست بینشون؟؟
(چون من فقط 5500 تست گرفتم و برعکس ظاهر خیلی بزرگش صداش (به نظر من) حرفه ای نبود
نکته دیگه اینکه من از نمایندگی پرسیدم rs70)(بلندگو:مالزی. امپلی فایر:چین. پلیر:تایلند )!!!! به نظرتون این بد نیست هر قسمتیش ماله یجایی؟!
ممنون میشم دوستانی که هر دو رو تست کردن .من راهنمایی کنند]
برترین مدل تو این قیمت pioneer RS30 هستش با قیمت حدود 630 تومن.نقل قول:
منظورتون از سازگار با تلویزیونتون رو متوجه نمیشم.از چه نظر سازگارباشه؟
اگر می خواهید صدای پنلتون رو به سینما بدید باید از اون خروجی استقاده کنید و اگر استریو باشه صدا به صورت استریو منتقل میشه ولی معمولا سینماها تنظیماتی دارند تا صدارو از همه کانال ها پخش کنند ولی نه به صورت 5.1.نقل قول:
coaxial و optical هم جهت انتقال صدا به صورت دیجیتال کاربرد دارند.
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
محدودیت مالی بلاخره باید داشته باشه.بلاخره باید یه سقفی مشخص کنه وگرنه با 70 میلیون هم میشه یه سیستم سینمایی جمع کرد.نقل قول:
رایان جان این رفیق ما سیستم جمع کردن و اینا بلد نیست، از منم مبتدی تره،سیستم آماده می خواد.
دوستان میشه من راهنمایی کنید :20:
نقل قول:
مرسی بابت راهنمایی
این مدل رو از نزدیک ندیدم اما ظاهرش از عکسی که دیدم به نظرم خیلی خوشگل نبود، میشه لطف کنی یکی دو مدل دیگه که ظاهر زیبا تری داشته باشند هم معرفی کنی...
من بیشتر برای فیلم دیدن و تلویزیون میخوام ازش استفاده کنم...
خیلی ممنون ;)