ممنون دوست عزیز ولی حالا چرا 3 بار تقسیم میکنیم؟نقل قول:
Printable View
ممنون دوست عزیز ولی حالا چرا 3 بار تقسیم میکنیم؟نقل قول:
نقل قول:به جدول زیر و تفاوت بین Decimal و Binary دقت کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بیان حجم و ظرفیت هارد دیسکها ، فلش مموریها هر 1000 بایت را برابر با یک کیلوبایت میدانند . ولی ویندوز هر 1024 بایت را برابر با یک کیلوبایت محاسبه میکند . هارد یک ترابایت برابر با 1.000.000.000.000 بایت (هزار میلیارد بایت) خواهد بود .
1000000000000 بایت تقسیم بر 1024 برابر با 976562500 کیلوبایت خواهد بود .
976562500 کیلوبایت تقسیم بر 1024 برابر با 953674.31640625 مگابایت خوهد بود .
953674.31640625 مگابایت تقسیم بر 1024 برابر با 931.322574615478515625 گیگابایت خواهد بود .
دقت کنید که قسمتهای قرمز رنگ ، اعداد اعشار هست .
سلام دوستان
من دو هادر یه ترا پاسپورتی دارم که دارن پر میشن، فایلهای آرشیوی زیادی دارم که استفادهی خیلی زیادی ندارند ولی دلم هم نمیاد حذف کنم واسه همین من یه هارد با نسبت خوب قیمت به حجم میخوام. قاعدتا نوع آداپتوری (دسکتاپ) بهتر هست تا پاسپورتی که بهیچ وجه نیاز ندارم:
۱. چه مارکی رو پیشنهاد میکنید که با توجه به معیارم از وضعیت کیفیت نسبتا خوبی هم برخوردار باشه (فایلهائی که توش میریزم اصلا حیاتی نیستن)
۲. بجز هاردهای دسکتاپ راهحل ارزونتر دیگهای هست که حجم بالاتری رو پیشنهاد بده؟ (گاهی فایلها استفاده میشن به همین خاطر ذخیره کردن روی دیسکهای نوری یا Tape! اصلا واسم جالب نیست.)
سلام .نقل قول:
1. در مورد مدل مناسب ؛ یکی از دو مدل WD my book و Backup plus پیشنهاد میشه . ممکنه که مدلهای دسکتاپی دیگری هم در بازار پیدا بشود مثل ADATA که به هر حال پیشنهاد نمیشه . ایندو مدل معایب و مزایایی دارند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . هر کدام که متناسب با نیازهای خودتان هست پس همان را انتخاب کنید. (پیشنهاد شخصی من WD my book هست ! البته از مدلهای جدید که تازه وارد بازار شده اند)
2. بنظر من ساده ترین ، سریعترین و شاید ارزانترین روش ذخیره سازی دیتا ، همان هارد دیسکها باشد . البته هارد دیسکها بیخطرترین روش ذخیره سازی هم نیستند .
ممنون، فقط کمی استفاده از یه هاردباکس و هاردهای معمولی وسوسه کننده است چون گفتم فایلها حیاتی نیستن و اگر روزی خراب بشن شاید زحمت ریکاوری هم به خودم ندم:n01: شما توصیه میکنید؟ میدونم استفاده از هاردهای معمولی یه کم ریسکش بالاست ولی در عمل میشه با اطمینان بالا واسه چند سال استفاده کرد؟ (چون حالت آرشیو نه چندان ضرور داره). تا حالا هاردباکس استفاده نکردم.
اگر هارد بلا استفاده دارید میتونید برای صرفه جویی در هزینه ها فقط یک باکس بخرید و تبدیل به اکسترنال کنید . در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم به جای خرید باکس+هارد اینترنال ؛ هارد اکسترنال بخرید .نقل قول:
با سلام
من یه شش ماه پیش یه هارد یه ترا سیگیت اینترنال sd 1000dm003
گرفتم و چون سیستمم قرن بوقی بود با این کابل های ساتا و ای دی به یو اس بی با ادابتور مدل R-driver III به سیستمم وصل میکردم و اطلاعاتی که بعد از چند وقت هارد 80 من پر میشد توش خالی میکردم. البته بگم این هارد تو کیس پیچ بود و برقشو از پاور کامپیورتر استفاده میکردم فقط یو ای بی رو قطع و وصل میکردم.
یکی دو هفته پیش این هارد خراب شد. البته بگم که قبلش یه خطا هایی وقتی با یو اس بی متصل میکردم تو منو استارد میزد. یه پسوند عجیبی داشت و درایو هارو نمیشناخت دو سه بار قطع و وصل میشد بلاخره میومد بالا.
بعد تعویص ویندوز وقتی برای خالی کردن هارد کامپیوتر زدم بالا نیومد هرکاری کرد.
یه هارد 80قدیمی دارم با همین کابل تست کردم دیدم اومد بالا پس کابل خراب نبود.
بردم نمایندگی بعد دو هفته امروز گفتن خراب شده دیگه درست نمیشه یه نو بهم دادن.
حالا سوال اینه طریقه اتصال به کامپیوتر با این کابل ها درسته باعث خرابی هاد نمیشه؟
این مدل هارد جنسش خوبه یا نه دوباره خراب میشه.
راهنمایی شما چیه. اینو هنوز نوه بفروشمش یه اینترنال مدل دیگه بگیرم. یا اکسترنال بگیرم با این سیستم قدیمی من؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام .نقل قول:
احتمالاً پاور سیستم قدیمی هست و تضمینی هم نیست که اگر مدل دیگری بخرید دچار چنین مشکلی نشود . اگر نمیتونید سیستم و پاور را ارتقا بدید پیشنهاد میکنم یک هارد اکسترنال آداپتوری صرفاً برای آرشیو دیتا بخرید .نقل قول:
راهنمایی شما چیه. اینو هنوز نوه بفروشمش یه اینترنال مدل دیگه بگیرم. یا اکسترنال بگیرم با این سیستم قدیمی من؟
سلام خسته نباشید با راهنمایی های شما دوستان به این نتیجه رسیدم که هارد
seagate barracuda st1000dm003 9YN162
رو ایشالا فردا برم بخرم ولی از پاورم میترسم که میتونه این هارد رو ساپورت کنه یا نه،مشخصات پاورم رو مینویسم دوستان لطفا بگن که مشکلی از نظر برق برای هارد ایجا میشه یا نه؟پاورم جواب میده برای این هارد؟
ERSCH
Model : 550w - p4 - 24pin - 2sata
AC Input : 200 - 240V - 4A - 50Hz
Dc Output : 550w peak
Dc Outputs
Orange : +3.3v 21A max
Red : +5v 28A max
Yellow : +12v 17A max
Purple : +5vSB 2A
White : -5v 0.3A
Blue : -12v 0.8A
Green : PS-ON
Gray : P.G
REAL : 250w
safety : IEC 60950
performance : IEC/EN 61204
سلام
من یک هارد سیگیت مدل Barracuda ST3250410AS 250GB 7200 RPM 16MB Cache دارم توی این چند سال هیچ مشگل فنی نداشتم . اما حالا به دلیل کمبود جا میخوام یه هارد با ظرفیت بالاتر بگیرم مثلا 320 و یا 500 چی پیشنهاد میکنید که هم سرعت بهتری نسبت به مدلی که الان دارم داشته باشه و هم کاملا بیصدا باشه و پرفورمنس و پایداریش هم خوب باشه ؟ با توجه به اینکه مادربردم ساتا 6 رو ساپورت نمیکنه .
راستی امروز از یکی از بچه های بازار شنیدم هارد های سیگیت 320 گیگ ها توی بازار ریفرویش هستند . این مساله درسته ؟؟؟
ممنونم