سلام
من رشته ام رياضيه ولي مي خوام كنكور تجربي شركت كنم.پيشم تموم كردم.
كار خاصي كه نبايد بكنم؟فقط موقع ثبت نام بايد تجربي رو انتخاب كنم؟
مشكلي نداره؟
Printable View
سلام
مشكلي نداره؟
من ! البته انتظار نداشته باش تهران در اومده باشما :31:نقل قول:
فکر کنم باید دیپلم تجربی داشته باشید !نقل قول:
سلام
مشكلي نداره؟
سلام بچه ها . من امسال کنکور دادم . رشتم هم انسانی بود . خدا رو شکر هم بد نشدم :8:. راستش می خواستم بدونم کسی میدونه که برای قبولی مدیریت بازرگانی دانشگاه تهران چه رتبه ای لازمه؟؟ اصلا آخرین نفر قبول شده پارسال تو این رشته رتبش چند بوده؟؟؟ اهان یادم رفت رتبم رو بگم شدم 295
اگه یکی جوابمو بده خیلیییییییییییییی خوشال میشم هاااا:10:
مشکلی نیست ! اتفاقا شما کار درستی انجام دادیدنقل قول:
سلام
مشكلي نداره؟
زیست دوم و سوم رو حتما باید تا الان خوبه خوب خونده باشید ... چون درس اصلی شما همین زیسته که البته خود تجربی ها باهاش مشکل دارن چه برسه به شما که ریاضی هستید و سر کلاس زیست نرفتید:31:
به نظر من که رسم ممکنه جوری بدن که بگن بعد از اینکه فلان خطو کشیدی چه میکنی؟نقل قول:
میشه دقیقتر منظورتو بگی؟ آخه اینجوری سوال دیدم که بگن با این اعداد میشه مثلث ساخت یا نه؟
كاملا كار خوبيهنقل قول:
من خودم ديني پايه رو همين كارو كردم ، يه خلاصه نويسي داشتم ، براي آزمونام يه مرور 15 دقيقه اي ميكردم و وقتمو ميذاشتم روي تست ...
روش خوبيه...:46:
سلام
در مورد بخش رسم مثلث در هندسه كه reza_atom پرسيده بودن.
من خودم هم روي اين مبحث خيلي وقت گذاشتم ولي هيچ وقت يادش نگرفتم... فكر نمي كنم ارزش چنداني تو كنكور داشته باشه. ولي بازهم نمي دونم به شما چي بگم!!!!!! شايد امسال دوست داشتن و طرح كردن..... دوستاني كه خوندن بايد روش مطالعه اش رو بهت بگن.
>>>>لطفا راهنمايي كنين:
من حل همه ي تمرينهاي حسابان رو ندارم ميخواستم ببينم كه آيا خوندن تمريناي حسابان اهميت چنداني داره؟
اگه داره لطفا كتابي معرفي كنيد كه شامل حل همه تمرينات حسابان باشه! ميدونم اينجا جاش نيست ولي ديگه مجبور شدم!