دوستان من دیروز - پریروز به لایو وصل شدم - گفت آپدیت کنم . بنده هم بدلیل اینکه اطلاعات کافی نداشتم NO رو زدم
الان آپدیت کنم یا نه ؟ مشکلی برای کپی خور بودن دستگام بوجود نمیآره .
LT3 هست ...
دوستان من دیروز - پریروز به لایو وصل شدم - گفت آپدیت کنم . بنده هم بدلیل اینکه اطلاعات کافی نداشتم NO رو زدم
الان آپدیت کنم یا نه ؟ مشکلی برای کپی خور بودن دستگام بوجود نمیآره .
LT3 هست ...
salam دوست عزیزنقل قول:
برو تو setting کنسول ببین دشبوردت چنده؟
عملا چون lt3 داری مشکلی پیش نمیاد
آپدیت کن:n01:
سلام من ایکسباکس ۳۶۰ ارکد فت بدون هارد دارم .نمیدونم LT چنده فک کنم ۲ باشه چون بعضی COD:MW3 / MAFIA 2 /Assassins Creed Brotherhood/ PES 2012 رو اجرا میکنه ولی مثلا SKYRIM رو اجرا نمیکنه . حالا آپدیت داشبورد من ۲.۰.۱۳۵۹۹.۰ هست که تو سایت ویکی پدیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید ببینید سال ۲۰۱۱ بوده . حالا جدیدترین آپدیت ۲.۰.۱۶۷۴۷.۰ هست حالا اگر به این آپدیت کنم با فلاش مموری مشکلی به وجود نمیاد ؟ الان من ۱۴۸ مگ فضای خالی دارم چون مموری ارکد ۲۵۶ مگ
یه سوال دیگه مثلا من الان ایکس باکس رو lt3 کردم و جدیدترین داشبورد هم اپدیت کردم حالا اگر یک هارد بخرم و بزارم روی سیستم مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی میاز به دوباره اپدیت یا -- کردن(lt) کردن نداره؟
توی یک سایت یک نفر نوشته بود اگر هارد برای ارکید بزارید هیچ فرقی با بدون هارد نداره و توش دوباره صدای دی وی دی میاد که مدام داره میچرخه همونطور که میدونید وقتی بازی میکنید چون داره اطلاعات رو از روی dvd میخونه صدای تق تق میاد اما من فکر میکردم اگر هارد نصب کنیم دیگه مدام صدای تق تق خوندن dvd نمیاد حالا من اشتباه میکنم یا خیر؟
اخرین ابدیت از کجا میتونم بگیرم؟
سایت ویکی پدیا داره.نقل قول:
man xbox360 elite daram ghablan eshteba kardam ba khode dastgam va ba LAN update karde budam vase hamin bazi az bazia bala nemiumad vasam
alan ye bazi k file update dasht ro gozashtam va gozashtam update kone
vali badesh harmoghe dastgaro roshan mikonam faghat mige cnt read the update from the disc
na control kar mikone na hichi dg
faghat hamin safas
kari hast k beshe kard ta dorost she ?
سلامنقل قول:
خواهشمندم طبق قوانین فروم های فارسی , فارسی تایپ کنید دوست عزیز
============================================
شما ابتدا یک FlashMemory خالی رو به PC متصل کنید و آخرین آپدیت داشبورد رو روی اون بریزید
اگر آپدیت فایل zip یا RAR بود اونو Extract کنید و سپس در مسیر Root (بدون وجود پوشه یا Folder ) در فلش بریزید.
سپس هارد دستگاه و تمامی Storage هارو از دستگاه جدا کنید و اونو خاموش کنید
فلش رو به دستگاه وصل کنید و روشن کنید
باید درست بشه بدین شکل.
من اینکارم کردم باز همون پیغام میادُ آپدیتی انجام نمیشهنقل قول:
جواب منو کسی نداره ؟
من تازه عضو شدم:n12: