سلام دوستان
قیمت HP Pavilion DV6-2300 رو کسی داره؟
Printable View
سلام دوستان
قیمت HP Pavilion DV6-2300 رو کسی داره؟
درخواست قیمت فقط در اینجا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر :11:
لپ تاپ نسبتا خوبی هست ولی نسبت به مدلهای فعلی تو رنج قیمت 600-700 هزار تومان ضعیف هست و برای بازی نمیشه روش حساب کرد با این گرافیک .نقل قول:
من نهایت بازی که با یک مدل دل 1545 با این گرفیک کردم کانتر سورس بود که جزئیات رو نمیشد فول گذاشت مخصوصا افکت های گرافیکی و رزولوشن رو بالا برد .
سلام مجتبی جان ، مدل DV6-2170 یک اسلات هارد داره که یک هارد 640 گیگابایتی 5400 دور نصب شده .نقل قول:
در مورد نصب کردن ویندوز XP روی مدلهای جدید تا حدودی درسته و تا زمانی که خود شرکت سازنده اقدام به نوشتن درایور برای اون مدل نکنه عملا نصب کردن ویندوز XP بی ارزش هست
به روی چشم. ببخشید:11:نقل قول:
با درودنقل قول:
اما من بعدش با این لپتاپ یه امتحانی با بازی ساکر 2009 کردم. رو مدیوم, عالی و بدون تیک اجرا میشه! اما برای بازی های سنگین مثل مدرن وارفار 1 و 2 باید قیدش رو زد.
آقایون نظرتون در مورد Lenovo G560 چیه؟بنظرتون نسبت به HP برتری داره یا نه؟
نقل قول:
سلام:20:
به نظر من Lenovo از هر مدلی هم باشه به مارک های بهتر مثل HP یا SONY VAIO یا DELL نمی رسه. اگه همون پولی رو که می خواهی برای خرید این لپ تاپ بدی برای خریدن براندهای لپ تاپ با مارک های بهتر بدی به نظرم بهتر است. البته این نظر شخصی من بود و دوستان ممکنه نظر متفاوتی داشته باشند.
موفق باشید. :31:
لوتی ! یه لب تاپ تاچ سبک دبش واس داشت سوراغ نری؟ هر کی ایستفاده کرده ، جوواب بده وا،ما رو به این سایت و اون سایت حواله ندین.
زت زیاد!
با سلام
تفاوت hp DV6-2170 با hp DV6- 2190 چیه که بیشتر از 100 هزار تومن اختلاف قیمت دارن؟
یه فروشنده بهم گفت مادر بورد 2170 قوی تره ...! آیا واقیت داره؟