شاد و زیبا ( ایرانی بدون کلام )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شاد و زیبا ( ایرانی بدون کلام )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مرسی اهنگ هات عالین مخصوصا اون دی جی هایی که میذاری اگر از اونها بازم داری بزار
راستی یادم بنداز چندتا عکس رونالدینیو واست بفرستم
نقل قول:
قربون شکلک زحمت میشه برات :20:
داری برای خصوصی بزار دمت گرم :40: :11:
منم هر چی دی جی دارم میزارم :40: :11:
کجا کلیپ های خنده دار هست ؟ هر جا رو میگردم پیدا نمیکنم یکی راهنمایی کنه
واسه رفع کتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حال
حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
......................................
.....................................
.....................................
..................................
...........................
.........................
..............
........
....
..
..
.
.
چیه بازم باید بگم ممنون بخاطر این آهنگ ها @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب میگم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مملولم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از بوی ایران عزیز بابت این همه زحمت
تو هم اینجوری جواب بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که مثل شما نمیتونم :27:نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خیلی دوست دارم :11: