من نسخه رایگانش رو نصب کردم اما هیچ رقمه اجازه رجیستر نمیده 29 روز دیگه هم از کار میافته سایتش هم باز نمیشه حتی با ----شکن !!!
چه کنم پاکش کنم ؟
Printable View
من نسخه رایگانش رو نصب کردم اما هیچ رقمه اجازه رجیستر نمیده 29 روز دیگه هم از کار میافته سایتش هم باز نمیشه حتی با ----شکن !!!
چه کنم پاکش کنم ؟
سلام.نقل قول:
با چیلتر شکن راحت میتونید آپدیت کنید و سایتش رو باز کنید.
چرا نسخه ی فری؟ خب نسخه ی اینترنت سکوریتی رو نصب کنید و لایسنس در انجمن موجوده.
همه از کار افتادن و یا سرعتشون پایینه - دیگه باید قید آنتی ویروسهای تحریمی رو زدنقل قول:
حتی اگه تحریم کردن اونا رو بی احترامی ندونیم
سلام :نقل قول:
انتی ویروسهای بلوک شرق خیلی زودتر از خود امریکا ایران رو تحریم کردن و با فداکاری بسیار از روی ترس یا خودشیرینی ایران رو تحریم کردن....( کاسه داغتر از آش که میگن اینه:n08: ) جالبه که نورتون اجازه ثبت و آپدیت میده اما اینا نمیدن ....:n09:
کلا این بلوک شرقیا یه چیزیشون میشه...
آره آیلار جون درسته هم نورتون عجیبه هم آنتی ویروس زون آلارم محصول دشمن صهیونیستی عجیبه ایران رو تحریم نکردهنقل قول:
اگه نود و آویرا هم تحریم کنن دیگه چی میشه:n02:
سلامنقل قول:
اگر توجه کنید اروپاییان در سیاست احمق ترین ها هستند
اونها با تحریم ایران ضرر های بیشتری خواهند کرد در صورتی که خود آمریکا با قوانین زیر کانه ای باعث میشه شرکت های خودش دلار های ایران را براحتی کسب کنند مثل سیمانتک ، گوگل و ...
کلا اروپایی ها شعور سیاسی ندارند و در عرصه سیاست مستعمره آمریکا هستند
سلام اواست من خود به خود اپدیت میشه بدون چیلتر ش ک ن همینجوری برا دوستان هم اتفاق افتاده یا از خوش شانسی منه:n13:
سلام :نقل قول:
احتمالا شما عمدا یا سهوا با نرم افزاری آی پیتونو تغییر دادین.... با تغییر آی پی دائم آپدیت میشه
حدود 3سال استفاده کردم خوب بود ولی این اواخر دانلود که تعطیل، سرعت سیستم و اینترنت هم وحشتناک پایین. واسه همین باهاش خداحافظی کردم!:n22:
چن وقت پیش نصبیدم هی ریپ میزد:n02:نقل قول:
یه زمانی خوب بود ولی ورژنای جدیدش نمدونم چرا اینجوری شد