من پرسیدمنقل قول:
405 سمند وپارس1800 سیتم آب خنک کننده مدار بسته و منبع انبساط ندارن
حالا بازم دورو بر موتور وشلنگهای آب رو چک میکنم ببینم داره یا نه
Printable View
من پرسیدمنقل قول:
405 سمند وپارس1800 سیتم آب خنک کننده مدار بسته و منبع انبساط ندارن
حالا بازم دورو بر موتور وشلنگهای آب رو چک میکنم ببینم داره یا نه
نه متاسفانهنقل قول:
این مطمئنا ترموستاته و بصورت دستی نصب شده برای کمپرسور و نه دریچهنقل قول:
منبع انبساط این موتور هها چسبیده به رادیاتوره و برای همین نیاز به هواگیری داره. طرز هواگیری رو هم دوستمون فرمودند . در صورت هوا داشتن این صدا بگوش میرسه و وقتی ماشین گرم رو خاموش کردید بیشتر آب آن خارج می شه . هیچگاه موتور گرم درب رادیاتور را تا 2 ساعت باز نکنید !نقل قول:
مدل ماشین و جای جعبه فیوز رو مشخص کنید تا بشه راهنمایی کرد!نقل قول:
خوب بعد از انجام این کار کل آب توی سیستم فقط آب معمولی میشه! پس تکلیف 50 درصد ضد یخ چی میشه؟نقل قول:
سلام . از آب رادیاتورهائی که در ایران فروخته میشه خبر ندارم اما آب رادیاتcoolant که اینجا فروخته میشه و ساخت GM امریکا هست رویِ گالنش نوشته DON'T ADD WATER . یعنی آب اضافه نکنید چون خودش 50 درصدش آب مقطر و بقیه اش ضد یخ , ضد جوش , ضد زنگ و چرب کننده هست .نقل قول:
مشکلی پیش نمیاد اگر در اخرین لحظه جای ورودی رو با ضد یخ عوض کنید و بذارید به جای اون از پیچ هواگیری اب رادیاتور خارج شه . توجه داشته باشید باید اب بصورت مداوم ریخته بشه وگرنه دوباره هوا وارد سیستم میشه بعضیا حتی بطری اب رو بصورت وارونه درون رادیاتور قرار میدن که لحظهای ورود اب قطع نشه . با این کار هردو کار رو همزمان انجام دادین .و خیالتون راحته . برای اب رادیاتور یه مارک ایران خودرویی هست که درون دبه ( نه بطری) و خاصیت ضد خورندگی زیادی داره و برای ضد یخ کاسپین یا بهران گزینه های خوبی هستند.نقل قول:
سلام .بهتره اول سنسور اکسیژن رو باز کنید ,اگر پوسیده نیست و خورده نشده فقط تمیزش کنین طبق روش صفحه های قبل . اگر خراب بود عوضش کنید اما از مدار خارج کردنش یعنی مصرف سوخت بیشتر و در دراز مدت ضرر میکنید .جای سنسور روی گلوی اگزوز ,کنار موتور هست . یک سیم هم بهش وصل شده . در بعضی ماشینها از بالا دیده میشه و در بعضی باید از زیر باز بشه .نقل قول:
این آب رادیاتور داخل دبه چه مارکی هست؟؟نقل قول:
چه مقدار باید ضد یخ بریزم؟