ممنون من هم پیدا کرده بودم منتها مشکلش همون کرکشه که پیدا نکردمنقل قول:
Printable View
ممنون من هم پیدا کرده بودم منتها مشکلش همون کرکشه که پیدا نکردمنقل قول:
من6.4 xlisift video convertor و DivX Plus Pro 8.1.1.0.8.19 رو الان چک کردم ولی tps اد نمیکنن. وقت ندارم بقیه رو چک کنم شرمنده. فقط یه پیشنهاد دیگه میدم. با همون برنامه avs یه تبدیل به mpeg2 بکن که هم سریعه و هم بیت ریت و کیفیتش بالاست. بعد فایل خروجی رو بده این برنامه ها تبدیل کنن مخصوصا برنامه ی دوم که مال خود سایت Divx هست و فکر کنم هماهنگی بهتری با پلیر ها داره. یه سری آشپنای دیگه هم هست که برای هر دستگاهی جواب نمیده و باید نا فعال بشه. شبیه Quater Pixel Motion Search یا B frame تو Xvid که باعث میشه خیلی دستگاه ها نتونن فایل رو پخش کنن ولی تا این دو مورد نا فعال میشه مشکل حله.:11::11:نقل قول:
---------- Post added at 09:27 AM ---------- Previous post was at 09:24 AM ----------
از Nero Vision یا Nero Express بخش رایت VCD استفاده کن خودش برات تبدیل هم میکنه. :11:نقل قول:
ببین دوست من تو همون سه تایی که گفتم یه کلیپ رو 20 بار اد کن !!!!:18::31:نقل قول:
بعد هر کدوم رو اسپلیت کن. مثلا 1 دقه از اولیه ده دقت دومی 60 دقه سومی و هر جایی که عشقت کشید رو جدا کن.
بعد بزن تبدیل میکنه. راستی تبدیل واژه ی خوبی نیست. بزاری رو اریجینال یعنی فقط استریم رو داره تکه تکه میکنه و میچسبونه به کلیپ بعدی و ...
این جوری 100 جاش رو هم بخوای چه وسط چه انتها و ... میشه برید.
تو Ulead همچیم آپشنی برای خروجی گرفتن نداره. من خودم هر وقت نیاز پیدا کنم میرم به صورت MPEG2 خروجی با کیفیت و حجم وحشتناک میگیرم و بعد با x264 اندازه ی یه مورچه میکنمش. سرعت x264 رو هم که میدونی با هیچ کدکی اکه با سی پی یو کار میکنه قابل مقایسه نیست. حتی Mainconcept.
سلام یه برنامه برای کار کردن بر روی 3gp می خوام !
:10:
AVS Video Editor 4.2.1.166 + Crack
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من به یک نرم افزار احتیاج دارم که بوسیله اون فایل های تصویری DAT (که بر روی VCD هستند) رو ویرایش کنم و بعد از اون بر روی DVD بریزم که بر روی پخش کننده های خانگی قابل پخش باشند. ممنونم.
فرمت DAT روی اکثر ویرایش گر های حرفه ای اجرا نمیشوند.نقل قول:
شما باید ابتدا فیلم رو به فرمت Avi تبدیل کنید بعد اونو داخل ویرایشگر بزارید.
می تونی برای اجرا فایلت رو rename کنی و بجای dat بنویس mpg بعد فرمت عوض میشه و به فایل اسیب نمی رسونه ( البته برای ویرایش نرم افزار نمیشناسم
من مي خوام يه نوشته از يه فيلم رو پاك كنم بايد چي كار كنم؟
يه فيلم دارم كه توش از اول يه نوشته مياد كه مي خوام اون رو حذف كنم مرسي
سلام
من یه نرم افزار میخوام که بشه باهاش فیلمایی که به چند تکه قسمت شدنو به هم چسبوند...
ممنون.