مشکلت چیه؟نقل قول:
مگه 1318 رو نمیخواستی؟کلاینت ها که فرقی نمیکنن فقط طریقه هک شدن تو سیمبین 9.3 فرق میکنه.
مشکلت چیه؟نقل قول:
مگه 1318 رو نمیخواستی؟کلاینت ها که فرقی نمیکنن فقط طریقه هک شدن تو سیمبین 9.3 فرق میکنه.
خدا عالمه شما چه بلایی سر این گوشی ها و کلاینت تون میارید که به این روز میوفتند...:41:نقل قول:
خدا عالمه که BiNPDA با داش یونس چه بلاهایی سر این کلاینت های بدبخت میارند!:31:نقل قول:
جواب منو ندادی داش یونس گفتم فرق میکنن یا نه؟:41: (سه تا پست بالاتر)
نه...فرق نداره به احتمال 95 ٪...نقل قول:
گل کاشتی داش یونس!دیگه حرفی باقی نموند!دیگه هرکی با این پست مشکل داشته باشه...:13:نقل قول:
:11::40:
ببخشید برو بچ ولی می خوام بدونم هیچ احدالناسی تونسته 6220 رو هک کنه؟
اگه آره فریم ویرش چنده؟
بسیار تشکرمندم
تاپیک مربوط:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=264623[/HTML]
خودم هم روی 6220 و هم روی N78 تست کردم.100% جواب میده.:46:
مشکلی هم داشتی مطرح کن.
سلام بروبچزززز!....
اول از همه تشکر از آقا یونس واسه تایپیک نصب بازی های N-gage ، من بازیارو رووی 5320 نصب کردم هیچ مشکلی هم وجوود نداره همشون فوول اجرا میشن ... فقط یه مشکلی هس!
من بازیه BrotherS in arms رو نصب کردم بدونه هیچ گیری هم اجرا شد ، اما یه بار که بازی رو آنیستال کردم و دوباره نصبش کردم دیگه بازی اجرا نمیشه ، Loading رو که رد میکنه از بازی میاد بیرون این ارور رو میده : Brothers in ARms Closed : KERN-EXEC 3. کسی میدونه مشکل از چییه و چی کار باس کرد؟
من خودم این مشکل رو تویه فیفا 09 همین مشکل رو داشتم.به این نکات توجه کن:نقل قول:
از تم پیش فرض گوشیت استفاده کن.
بعد از اینکه گوشیتو روشن میکنی قبل از اجرای بازی لیست تماس و log رو باز نکن
وقتی این ارور رو داد چند بار دیگه هم امتحان کن.
به احتمال 80% درصد باید مشکلت حل بشه وگرنه باید با اهل فنش صحبت کنی(داش یونس و داش مجید)
موفق باشی:11:
Aqa Acidi Hal KArdam ~~ Mer C :d:X