خیلی خوب بود مرسی
Printable View
خیلی خوب بود مرسی
سلام. با تشکر از شما که با حوصله به سوال همه جواب دادید.
اما فکر کنم مشکل من رو تا حالا کسی نداشته. چون به هرکی می گم تعجب می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و میگه نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو سیستم من نورتون نصبه اما اشکالش اینه که بدون اجازه من درایوها و فولدرهام رو که ویروسی بوده یا Hidden کرده یا حذف به هر حال من الان فقط به درایو c دسترسی دارم.هر کاری کردم دیگه نمی دونم باید چیکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم دیوونه میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای کاش یه نفر می تونست کمکم کنه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما فکر کنم مشکل من رو تا حالا کسی نداشته. چون به هرکی می گم تعجب می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و میگه نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو سیستم من نورتون نصبه اما اشکالش اینه که بدون اجازه من درایوها و فولدرهام رو که ویروسی بوده یا Hidden کرده یا حذف به هر حال من الان فقط به درایو c دسترسی دارم.هر کاری کردم دیگه نمی دونم باید چیکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم دیوونه میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای کاش یه نفر می تونست کمکم کنه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
دست شما درد نکنه من این eset smart security آشغال رو که تا آخرین روز آپدیت بود و هیچی پیدا نمی کرد رو پاک کردم و Kaspersky internet security 2010 رو نصب کردم و به صورت آفلاین تا امروز آپدیت کردم و لایسنس جدید هم بهش دادم و اسکن کردم 5 تا تروجان پیدا کرد و همشونو DISINFECT کردو مشکلم حل شد.در خالی که نود 32 که من نسخه فایروال دارشو داشتم وقتی اسکن می کردم هیچی پیدا نمی کرد .
نقل قول:
متاسفانه من شخصا خیلی در حال تلاش هستم که ضعف نود32 رو نشون بدم اما دوستان دیگه که هنوز شناخت کافی از این برنامه رو ندارند با تعصب مانع انجام کار میشن. و جملشون این هست ==> من دارم خیلی هم خوبه تاحالا چیزی نشده :18:.
این جا بحث کل کل بین 2 آنتی ویروس خاص نیست. به طور مثال میگم اگر آویرا رو هم نصب می کردین مشکلتون حل میشد.
تاپیک مربوط به ضعف نود32 و اسمارت:
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=398698
ویندوزتون احیانا 7 نیست ؟نقل قول:
اگه 7 هست تعویض کنید روی همون درایو سی xp نصب کنید تا درایو ها برگرده
سلام.نه ویندوز منXpهست،تا حالا هم چندبار ویندوز عوض کردم اما فایده ای نداشته .کم کم دارم نا امید میشم:41:
سلام
بنده همين شو /هيدن قسمت فولدر آپشنم اصلا كار نميكنه
فقط همين مشكلو پيدا كردم
علت: يو اس بي مموري ويروسي
چيكار كنم الان؟
ناد 32 ورن 4 آپ ديت شده رو هم نصب كردم
به نظرم مشكلم حاد نباشه كه بهم بگين برو كاسپر نصب كن
ميخواستم مطمئن شم
ويروسيه؟
اوتوران دات اينفو؟؟
فقط همين شو هيدن رو غير فعال كرده
ممنون
نقل قول:
برنامه زیر رو نصب کن و فول اسکن کن. اگر درست شده که هیچی اگه درست نشد ویروس هست.(فولدر آپشن رو خیلی از ویروس ها غیرفعال میکنند)
پیشنهاد مثل :جی دیتا / کسپرسکی / آویرا / نورتونکد:http://---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=36&Title=RRT-Enterprise-5.0.0.14
من پیشنهاد میکنم شما که همه راه هارو رفتی این نرم افزار رو هم نصب کن.نقل قول:
با توجه به 32 بیت و 64 بیت بودن ویندوزت/
کد:http://---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=301&Title=Paragon%20Partition%20Manager%2010.0%20Workstation%20/%20Server%20x64
کد:http://---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=238&Title=Paragon%20Partition%20Manager%2010.0%20Workstation%20/%20Server%20x86