نقل قول:
گوشی من از اولش هم فارسی روش بود فارسیش هم کارخونه ای بود.
Printable View
نقل قول:
گوشی من از اولش هم فارسی روش بود فارسیش هم کارخونه ای بود.
خوب منم همینطور ...!!!نقل قول:
حالا پروداکت کد ما رو میخوای چیکار؟
ظاهرا" از روی دو رقم آخر پروداکت کد گوشی میشه تشخیص داد که فارسی داره یا نه.نقل قول:
حالا اگه کسی نظری داره بگه!!
سلامنقل قول:
من فارسی ساز رو واسه خودم نمیخواهم
سرعتش هم مشکلی نداره
حالا اگه کسی لینک داره بذاره اینجا
ممنون
سرتش که هیچنقل قول:
اصلا این نرم افزار با گوشی سازگار نیست
پیشنهاد میکنم اصلا طرفش نرو
اگه خود شرکت زبان فارسی رو روی این گوشی ها میذاشت بهتر بود مثل بیشتر گوشی هی سونی اریکسون
دوستان گوشی من که فارسیه من خودم اول بار انگلیسی رو انتخاب کردم چون اصلا فارسی که میشه نمیدونم چجوری باید کار کنم حیفه گوشی رو منو هاش رو فارسی کنید بیخیال فارسی انگلیسی کار کنید خیلی رحت تر از فارسیه
با سلام خدمت 5700 ها من به تازگی 5700 خریدم منو فارسی ولی درتایپ عدد 7 به صورت فارسی مشکل دارم یعنی موقعی که عدد 7 را میزنی به طور ناقص نشان می دهد لطفا من را راهنمایی کنید.
درود بر 5700 ها.با تشکر
نباید اینطوری باشه :5:نقل قول:
ببین حرف (ژ) فارسی رو مینویسه؟ :20:
سلام بدبخت شدم رفت
من گوشیم رو با همون 3 دکمه { ستاره . سبز و 3 } ریست کردم چون بعضی پوشه هاش قاطی شده بود و حالا بعضی نرم افزار ها که قبلا روش نصب می شد مثل نرم افزار x-plor v:1.50 دیگه روش نصب نمیشه و پیام میده :پایان کار گواهینامه من اون نرم افزار رو خیلی نیاز داشتم حالا چکار کنم هر کاری کردم درست نشد تنظیمات اولیه کارخانه رو هم زدم ولی باز هم نشد
لطفا راهنماییم کنید
سلام آقایون من گوشیم رو با اون سه دکمه { 3 ستاره و سبز } ریست کردم و حالا نرم افزار هایی که قبلا روش نصب می شد الان نمیشه مثل برنامه x-plor v : 1.50 من این برنامه رو خیلی نیاز دارم لطفا کمکم کنید هر کاری کردم درست نشد تنظیمات اولیه کارخانه رو هم زدم بازم نشد لطفا کمکم کنید