احسنتنقل قول:
محسن چاووشی چون از دل می خواند بر دل می نشیند. محسن جان من حتی به آن دیوارهای استودیو که تو در آن ترانه ها را اجرا کردی غبطه می خورم . به امید روزی که کنسرت بگذاری و بتونیم از نزدیک ببینمت.
جانا سخن از زبان ما ميگويي.
Printable View
احسنتنقل قول:
محسن چاووشی چون از دل می خواند بر دل می نشیند. محسن جان من حتی به آن دیوارهای استودیو که تو در آن ترانه ها را اجرا کردی غبطه می خورم . به امید روزی که کنسرت بگذاری و بتونیم از نزدیک ببینمت.
جانا سخن از زبان ما ميگويي.
دوستان من در حال حاضر اولین باره دارم آلبومو کامل گوش میدم!
اما واقعا بازم میگم محسن نباید به چنین تغییر و تحولی اونم یکدفعه ای تن میداد! این آلبوم حداقل 1-2 تا آلبوم بینش جا داشت! با شناختی که به شخصه با برخی مخاطبان چاووشی دارم فکر میکنم به غیر از 2-3 آهنگ بقیه خیلی به دلشون نشینه (حتی اصلا) .
روی آهنگ ها خیلی خیلی کار شده ولی .......
من درسته که هوادار دو آتیشم و هرچی سلطان بده بیرون گوش میدم و لذت هم میبرم ولی دارم در مورد نظر عمومی صحبت میکنم! الان چندین نفر که خیلی پیگیر چاووشی نبودن ولی معمولا گوش میدادن زیاد خوششون نیمد! نمیشه هم انتظار داشت که این مخاطبان عام بیان چندین بار گوش بدن تا به دلشون بشینه! وقتی چنین مخاطبی از آهنگ خوشش نیمد میزنه بعدی و بعدش هیچ........
آهنگ توکه نیستی معرکه هستش
تو که نیستی غم غربت با منه
همیشه یه دنیا حسرت با منه
تو که نیستی روزا با شب یکی اَن
هر دوشون تاریکن و تاریکی اَن
با تو ماهو همه جا می بینم
حتی خورشیدو شبا می بینم
بی تو این دنیا که تو چنگ منه
دیگه چنگی به دلم نمی زنه
می دونستی پیش تو گیره دلم
می دونستی بری می میره دلم
ای دل صاب مرده
باز تو رو خواب برده
پاشو از خواب و ببین
دنیاتو آب برده
ای دل صاب مرده
باز تو رو خواب برده
پاشو از خواب و ببین
دنیاتو آب برده
دارم از این همه گریه آب میشم
رو سر دنیا دارم خراب می شم
خیلی مأیوسه دلم یه کاری کن
داره می پوسه دلم یه کاری کن
غم و غصه شده حقِّ دل من
به همینا مستحقه دل من
دلی که بی تو بتونه دل باشه
به خدا بهتره زیر گِل باشه
می دونستی پیش تو گیره دلم
(آی) می دونستی بری می میره دلم
دارم از درد غریبی آب میشم
رو سر خودم دارم خراب میشم
ای دل صاب مرده
باز تو رو خواب برده
پاشو از خواب و ببین
دنیاتو آب برده
آهنگ چرا معرکه هستش
خاک بی حاصل ببارون خورده
غنچه ی وانشده، پژمرده
گل از آدم و عالم رونده
تو رو چی از عاشقی ترسونده
چرا از نگاه من بیزاری
تو که هستیمو تو دستات داری
چرا از عاشقی حیرونی چرا
چرا قدرمو نمی دونی چرا
چرا از عاشقی حیرونی چرا
چرا قدرمو نمی دونی چرا
ندونستی عاشقی چه رنگیه
نمی دونستی به این قشنگیه
ندونستی و نمی دونی هنوز
که دلت یه عمره سخت و سنگیه
دل من ساکته اما من می دونم
همیشه ساکت و بی سر و سامونِ توئه
چیزی از درد نمیگه تا مرگ
دلی که همیشه مدیونِ توئه
چرا از عاشقی حیرونی چرا
چرا قدرمو نمی دونی چرا
چرا از عاشقی حیرونی چرا
چرا قدرمو نمی دونی چرا
سلام .نقل قول:
منم دیوونشم
:40:
ايول داره حرفات دوست عزيزنقل قول:
ممنون
خواهشن ضعف آلبوم رو با دلیل و مدرک بگو. رو هوا نگو که ضعیفه .ما منتظر جواب شما هستیمنقل قول:
اهنگ شماره ی 6 فقط!هفته ها !
اوه اوه اومد ، برم دان کنم
بروبچ و همه عاشقان چاووشی (از جمله خودم) آلبوم اورجینال رو هم تهیه کنید تا ستم نباشه
من دانلود می کنم ، بعد اورجینال هم میگیرم ، اگه دوستش دارین شما هم بگیرین تا جیگر طلا تشویق بشه و رکورد بزنه
جالبه شما با البوم استاد قمیشی هم حال نکردید!اهنگ اولش رو بیخود میدونستید!اهنگ چوب خط رو بهش ایراد میگرفتید!ولی بعد از 2 هفته که دوبار اهنگها رو گوش دادید فهمیدید که واقعا طرف چی خونده!من امروز اهنگهای چاووشی رو برای بار 3سوم توی مسیر دانشگاه گوش دادم!این دفعه اهنگهای 1 و 2 و 3 و 4 هم به دلم نشست!اهنگ بغز یا همون نرگس بیمار و هفته ها و عصا که واقعا مو سیخ کن هستند یا همون موسیخی!بقیه ی اهنگها هم به نوبه ی خودشون عالی هستند!فقط یه چیزی رو که دقت کنید اینه که توی این البوم میخواستند به هر نحوی که شده تایم اهنگ رو بالا بیارن!مثلا انتهای اهنگها 10 ثانیه هوای خالیه و 10 ثانیه انتهای اهنگ رو ریتمش رو کم میکنه تا تموم بشه و همین خودش یه اهنگ 4 دقیقه و 30 ثانیه ای رو عملا به 5 دقیقه میرسونه!کلا اهنگهای این البوم چاووشی خیلی تایمشون بیشتره و همینش خوبه!بعضی اهنگهای جاووشی مثل سه شنبه ها و خودکشی رو تا میخواستی باهاشون حال کنی تایمشون تموم شد!البوم فوق العاده بود!من که حال کردم!
اونهایی که با چاووشی حال نمیکنند اکثرا افرادی هستند که بعد از فیلم سنتوری و به صورتی کاملا خز شیفته ی چاووشی شدند!وگرنه طرفدارای واقعی چاووشی که کفتر چاهی رو حداقل شنیدن با این اهنگها به فضا میرن!