منقل قول:Sent from my SM-G920I using Tapatalkنقل قول:
Printable View
منقل قول:Sent from my SM-G920I using Tapatalkنقل قول:
میدان چدومنقل قول:Sent from my SM-G920I using Tapatalkنقل قول:
من چند روز پیش درخواست داده بودم و الان نتم وصل شده، ولی مودمو که کانفیگ کردم اصلا چراغ DSLش روشن نمیشه
فقط چراغای پاور و وای فای روشنن
به 2020 هم زنگ زدم گفت مودمو بدون اسپلیتر و مستقیما وصل کن به تلفن، ببین همینجوری میمونه یا نه، که این کارو هم کردم بازم اصلا فرقی نکرد، انگار اصلا مودم به تلفن وصل نیست
مشکل از چی میتونه باشه؟
اگه اشتباه کانفیگ کرده باشم چراغش نباید قرمز بشه؟ الان کلا خاموشه
سلامنقل قول:
کانفیگ هم اشتباه باشه، باز چراغ Adsl باید روشن بشه. شما هنوز اینترنتت وصل نشده. ضمنا مودم رو اگر قبلا اینترنتی روش بوده، کامل ریست کن و بعد درست کانفیگ کن.
منم برای فامیلمون گرفته بودم طرف زنگ زد گفت وصل شد. ولی چراغ dsl روشن نمیشد. رفتم تو ecare تیکت خرابی باز کردم نوشتم لینک نداره. فرداش یکی از مخابرات اومد رفت از سر خیابون درستش کرد.نقل قول:
----
دوستان تاریخ انقضای سرویس منو تو ecare زده بود 4 شهریور ولی پیامی مبنی بر تمدید برای من نیومد و هنوزم بدون مشکل داره کار میکنه و حجمی که خریده بودم سر جاشه ولی الان موقع حجم خریدن گزینه خرید سرویس میاد فقط. ظاهرا تا وقتی حجم دارم کار میکنه و بعدش باید همون سرویس رو دوباره بخرم (پیش پرداخت-کمپین یاقوت جدید).
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
نقل قول:
چه جالب! یعنی یکسال از تاریخ خرید بسته حجم اضافه حساب میشه نه از تاریخ خرید سرویس!
این مخابرات اصن معلوم نیست سیستمش چجوریه. تو هر کمپین یه جوره. 2020 هم که کلا هیچی نمیدونن.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
نقل قول:ممنون ازتون. تو سایت تیکت ثبت کردم و امروز صبح یکی اومد از سر خط چک کرد دید لینک نداره و گفت تا 72 ساعت آینده از مرکز وصل میکنن.نقل قول:
حذف
حذف
حذف
حذف
اقا سریع ترین DNS مخابرات تهران که قطع و وصلی نداشته باشه چیه؟
راستی به نظرتون DNS اولیه رو DNS مخابرات داخلی بزاریم و DNS ثانویه رو DNS خارحی؟ یا اینکه DNS اولیه رو یه DNS خارجی بزاریم و DNS ثانویه رو DNS مخابرات؟