افتادم نیروی زمینی ارتش تهران:n27: کدش یادم نیست 01 بود یا 02 ولی گفت سه راه نمیدونم چی چی:n01:نقل قول:
Printable View
افتادم نیروی زمینی ارتش تهران:n27: کدش یادم نیست 01 بود یا 02 ولی گفت سه راه نمیدونم چی چی:n01:نقل قول:
خوشا به حالت ای روستایی :n02: بهت تبریک میگم لااقل بهتر از منه که افتادم کرماننقل قول:
اگه 01 باشی اتوبان بسیج سه راه تختی
من یک بار سال 87 و یک بار سال 90 تمدید کردم اون وقتهام یادم میاد که هر دو بارش هم آموزشیم باهنر کرمان بود، انگار قرارداد باهام بسته بودن نامردا بزور من میخواستن ببرن کرمان :n03:
به قول دوستان چون میگذرد غمی نیست
سه راه تختی نبود . فکرکنم افتاده باشم 02 :n23:نقل قول:
نه نرفتم کد قبلیم سپاه مالک اشتر ارومیه بودنقل قول:
کسی از پلیس +10 تا حالا گرفته برگ سفید رو؟ اعزامی 1 اسفند
نمیدونم سوال رو تو همین تاپیک باید پرسید یا نه . میپرسم اگه لازم بود بگید تا به تاپیک دیگه ای منتقل بشه
سوال :
میخاستم بیمه ی دوران سربازی رو بخرم و وارد سابقه بیمه ام بکنم ، ولی یه جایی خوندم وقتی میخای تقاضا بدی واسه خرید بیمه سربازی باید حداقل 2 سال سابقه بیمه داشته باشی . حالا میخاستم ببینم این قضیه جز قوانین فعلی نظام وظیفه و تامین اجتماعی هست یا صحت نداره ؟
نه هنوز اماده نیست . باید بری خود نظام وظیفه بپرسینقل قول:
دوستان عزیز بنده اعزامی 1 اسفند هستم.کسی میدونه ساعت کار نظام وظیفه میدان سپاه کی هستش؟و اینکه برای گرفتن کد مرکز اموزشی حتما باید مراجعه کنی به نظام وظیفه یا اینکه تلفنی هم میشه گرفت؟
5 شنبه تا ساعت 12.30 هستن فک کنمنقل قول:
نقل قول:
راستش من حدود 10 سال اونجا زندگی کردم و محیطش بد نیست، مهم ترین نکته اینه که نیروی هوایی معمولا خوبه و اذیت نمی کنن البته من دقیق از داخل پادگان آموزشی هشتم شکاری خبری ندارم