اگه سرعت داخلیت خوبه. از وی. پی ان. داخلی استفاده کننقل قول:
با پ ر ا ک س ی داخلی هم امتحان کن
Printable View
اگه سرعت داخلیت خوبه. از وی. پی ان. داخلی استفاده کننقل قول:
با پ ر ا ک س ی داخلی هم امتحان کن
ممنون از راهنمایی شما. این ها را از کجا می تونم بگیرم؟ همه مگه خارجی نیستن؟نقل قول:
نقل قول:
سرعت به 16 میرسه
یه نفر بامرام جواب ما رو هم بده دوستان ... :n01::n16:نقل قول:
تا چند روز پیش پینگ با 4.2.2.4 تا 150 هم اومده بود ولی الان روی 260 - 270 ئه. قبلا واسه من روی 350 بود. پینگ با داخل فکر نکنم از 90 دیگه بالاتر رفته باشه برای من. مگر اینکه مشکل سراسری بوده باشه.نقل قول:
کلا مثل اینکه هر جایی یجوریه ! ، احتمالا آسیاتک وضع ش تو خوزستان خرابه با این توصیفاتی که شما کردی.
80 کیلوبایت ؟ ، نه منم همین سرویس رو دارم حداقل 3 برابر این سرعت رو میده از سرور خارجی. حتما با پشتیبانی تماس بگیر، مشکلت رو بگو ببین چی میگن.نقل قول:
از دوستان کسی از تجهیزاتی که برا نصب adsl تو مرکز مخابراتی روی خط تلفن نصب میشه اطلاع داره؟
من خط تلفنم یدفعه نویز شدیدی میفته روش مشخص شده از تجهیزات adsl هست که رو خط تلفن نصب شده حالا من خواستم درخواست تعویض پورت بدم ولی میخوام مطمئن بشم که قطعه دیگه ای توی مرکز مخابراتی یا حتی شرکت ارائه دهنده adsl هم هست که امکان خراب بودنش وجود داشته باشه؟
سلام
من کولاک 6 گیگ ذارم سرختم از دیروز به 20 رسیده روزانه و شبانه فرقی نمی کنه مشکل از کجاست ؟
اینکه پهنای باندو تقسیم بر 8 کنی و بشه سرعت دانلودت طبیعیه. تو سرویسهای نامحدود این فاکتور رو رعایت میکنند. ولی اینکه همین سرعت دانلودت رو بین 8 نفر تقسیم کنند میشه غیر طبیعی! سرویسهای مخابرات خوب بودن که متاسفانه دیگه ارائه نمیدن. خود من 1 مگ نامحدود میگرفتم 24 ساعته سرعت اسمی دانلود میکردم اونم با ماهی 46 هزار تومن! الان باید ماهی حدود 70 بدم با این وضعیت افتضاح! البته این ضریب یک به 8 برای سرویسهای نامحدود برنزیه. مثلا شما میتونی ماهی حدود فکر میکنم 170 بدی ولی 1 مگ نامحدود طلایی بگیری که باز اونم ضریبش یک به چهاره!نقل قول:
منم منظورم یک سوم سرعت اسمی بود !نقل قول:
ببین من وقتی ماهی 40 هزار واسه سرویس 512 میدم ، توقع دارم سرعتم 60کیلوبایت باشه نه 20k !
سلام دوستان والا من واسه بار اول 2مگ بستم که سرعت 250 بود .ماه دوم 1مگ بستم باز 250 بود حالا تو ماه 5 هستم 256 بستم باز 250 میده