امشب وضع اینترنت خیلی خرابه
Printable View
امشب وضع اینترنت خیلی خرابه
چطور میشه اینترنت یه خط تخلیه کرد؟ خط به اسم برادرمه که ایران نیست!
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
کارت ملیش یا کپیش رو بردار برو مخابرات اونجا زور بزنی میتونی تخلیه کنینقل قول:
منم همين سرويس رو دارم و ديروز سرويسم منقضى شد، زدم ترافيك بخرم ديدم ترافيكى براى خريد نيستش و سه تا گزينه براى خريد قرارداد هست ولى چون توضيح نداده بود چيه شك داشتم بخرم، از طرفى ديدم قيمتش همون قيمتيه كه من پارسال دادم، ديگه خريدم و ديدم همون سرويس يك سال ديگه تمديد شد[emoji1] دوستان مى تونين تمديد كنيد همين سرويسو، فعلا بهترين گزينه س چون هم ترافيك اضافه ش قيمتش خوبه هم شبانه داره!نقل قول:
من سرویسم پس پرداخت هست.نقل قول:
اگه تبدیلش کنم به پیش پرداخت چطوری میشه؟
یعنی گزینه های تمدید میاد؟
بنظرتون صبر کنم ترافیکی که خریدم ( 100 گیگ - موقع خرید سرویس پارسال) تموم بشه؟
یا درست سر سال قرار داد باید عوض کنم؟
نمیخوام ترافیکم بسوزه.
راستش نحوه ى تغيير به پيش پرداخت رو نمى دونم ولى دوستان نگران تمديد سرويس بودن گفتم بهشون اطلاع بدم[emoji4]نقل قول:
این تاریخ مربوط به بسته ترافیکی هست که خریدید نه خود سرویس.نقل قول:
شما الان هر چی ترافیک بخرید به احتمال زیاد فقط تا همین تاریخ 96/8/28 قابل استفاده خواهد بود و بعدش حجمی هم اگر مونده باشه صفر میشه.
بعد از این تاریخ یعنی 96/8/29 وقتی از داخل پنل اقدام به خرید ترافیک می کنید فقط همون بسته ای که در ابتدای طرح خریداری کردید رو براتون ارائه میکنه که میزان ترافیک و مهلت استفاده رو نوشته و شما میتونید برای همون مدت دوباره سرویستون رو تمدید کنید.
اینقدر هم بی صاحاب نیست، اگه سرویس قابل تمدید نباشه قطعا بسته ترافیکی هم برای خریدن وجود نخواهد داشت.
اقا تو سایت، تعرفه طعم تابستان همه ی سرویسهاش زده ترافیک ماهانه 2 گیگ،یعنی این همه پول واسه دو گیگ؟بعد سرعت دانلودش مثلا برای سرویس 128-4m چقدره؟شبانه رایگان داره اگه اره حجمش چقدره؟
نت مخابرات من نیم ساعته پکیده. بقیه دوستان در چه وضعن؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
دیشب دو سه ساعتی کلا قطع بود قبلشم قطع و وصل میشدنقل قول: