ذوست عزیز نمیدونم شاید شما فقط از این شرکت دارین استفاده میکنین که راضی هستین.نقل قول:
بد نیست adsl هم امتحان کنید.درسته اونا هم سرعتشون پایینه ولی شرف دارن به مبین نت.
در ضمن من میخوام مستقیما برم مرکز ارتباطات.
Printable View
ذوست عزیز نمیدونم شاید شما فقط از این شرکت دارین استفاده میکنین که راضی هستین.نقل قول:
بد نیست adsl هم امتحان کنید.درسته اونا هم سرعتشون پایینه ولی شرف دارن به مبین نت.
در ضمن من میخوام مستقیما برم مرکز ارتباطات.
سلام لطفا یکی کمکم کنه من مبین نت ثبت نام کردم بعد واسه من اوردن مودم رو 512 یکساله 20 گیگ مودم هم bm632w اوردن
بعد یکی از دوستام گفت مبین نت یه مودم جدید اورده fm130 که من ایرانسل این مودم رو داشتم خیلی راظی بودم میگن بfm130 مبین نت هم خوبه منم گفتم 120 برام بیارن به نظر شما کدوم بهتره؟
ممنون ... من می خواستم ۶ ماهه بگیرم پس با این اوصاف اوول یه ۱ ماهه می گیرم ببینم چه جوری بعدش که مطمن شدم ۶ ماهه می گیرم ( یا نمی گیرم :n02: )...نقل قول:
چه قدر ممکنه کمتر باشه ؟ من یک ماه کامل عذاب کشیدم با ۱ مگ نا محدودش ... سرعتم ۱۳ بود ... اون جوری پایین نمی اد که ؟ اگه احتمالش این باشه که زیر ۴۰ بیاد ریسک نمی کنم همین ۵۱۲ رو می گیرم ...
امیدوارم این دوستمون(مبین نت) هم پستای منو بخونه و بگه که چرا منی که تو شیرازم هر روز صبح تا ظهر اینترنتم قطعه.
البته یه مدتم توی بندزعباس بودم و باز همین وضع بود ولی قطعی کمتر بود.
سلام دوستان من نت دو مگ شش ماهه داشتم دو روز دیگه زمانش تموم میشه ولی توی کنترل کاربری که میرم طرح ها رو نشون نمیده در ضمن میخوام همین طرحو تمدید کنم بنظرتون چیکار کنم؟؟ اصن وقتی طرحو ندارم چجوری انتخاب کنم که پول واریز کنم؟؟؟ دمتون گرم کمک کنید!!
وقتی قطع شد هم میتونی وارد سایت مبین نت بشی و طرح و انتخاب کنی و بعد خودش وارد سایت بانک میشه رمز و.... کارتتو میزنی و تمام .سرعت روزانه و شبانتون رو ممنون میشم بگی ؟؟؟؟ و اینکه چند وقته مشترک هستید .نقل قول:
چی میگی بابا :دی اشتبا برداشت کردین !من کی گفتم راضی هستم!!! شما برید لطفا ۲-۳صفحه عقب تر پستهای منو بخونید الان 2 هفتس منو سعید و nini و..... داریم سر سرویس اشغال مبین نت قرص عصاب میزنیم و تو تاپیک بری عقب دیگه پست هاش هستنقل قول:
یادم رفت اصلا واسه چی اومدم
سعید جان اگه اینترنت از دیروز ساعت 9:30 شب تا 6 صبح یعنی همین ی ساعت پیش قطع بوده به یکی بودن بطری شک نکن! یک اس ام اسم زورشون میشه بدن لااقل از تامیر برداریم الکی روش نشه
دوست عزیز مثل اینکه منظورمو متوجه نشدی طرحا پریده من چجوری انتخاب کنم که پرداخت کنم؟؟؟نقل قول:
- :n13: 6ماهه مشترکشم سرعتش جدیدا یکم کم شده قبلا روزوشب 260 بود الان 240ه
کسی راهنمایی نمیکنه؟؟نقل قول:
اره منم قطع بودم:n04:نقل قول:
نزدیک 6 نیم وصل شد:n13:
کدوم شهری؟