منم دیگه نمیتونم دانلود کنم شبها،مگه میشه یه دفعه سرعت بیاد روی صفر کاربران یه دفعه که زیاد نشدن اونم توی همه شهرها به نظر من این سیاست جدیدشونه اگه اینجوری باشه دیگه شاتل فایده نداره دلمون به همون دانلود شبانه خوش بود که برداشتنش.
Printable View
منم دیگه نمیتونم دانلود کنم شبها،مگه میشه یه دفعه سرعت بیاد روی صفر کاربران یه دفعه که زیاد نشدن اونم توی همه شهرها به نظر من این سیاست جدیدشونه اگه اینجوری باشه دیگه شاتل فایده نداره دلمون به همون دانلود شبانه خوش بود که برداشتنش.
اینم گزارش وضعیت از چند شب اولی که دارم از شاتل سرویس میگیرم
دیشب سرعت خوب بود فقط چون لینک ها رو دستی گذاشته بودم دان کنه وتنظیم نکرده بودم ساعت 7 خاموش کنه از ساعت7تا9 حدود 600مگ از حجمم کم کرده
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
کسی می دونه برای گرفتن نمایندگی شرکت شاتل یا صبا نت چیکار باید کنیم و هزینه چقدر می خواد؟
سلام
من 5 شبه دارم حدود 2.3 گیگ از رپید دانلود میکنم
پنجشنبه و جمعه سر هم 14 گیگ دانلود دارم
سرویس آرت 1
خوش بهالت شما دیگه ترکوندی.نقل قول:
سلام
من 5 شبه دارم حدود 2.3 گیگ از رپید دانلود میکنم
پنجشنبه و جمعه سر هم 14 گیگ دانلود دارم
سرویس آرت 1
یه کم شیرو ببند به ما هم برسه این پایین .:31:
سلام
دوستان بعد از چند ماه تو لیست رزرو بودن از شاتل با من تماس گرفتن برای بستن قرارداد. میخوام ببینم این قضیه کارت طلایی چیه اگه کسی لطف کنه برام بفرسته برای تخفیف اولیه ممنون میشم.:40:
نقل قول:
بنده از طرف خودم و بقیه دوستان خواستم تشکر ویژه بکنم از شرکت شاتل که واقعا بهترین سرویس جهان رو ارائه میده به ما . با سرویس 512 دیشب 48 مگ دانلود کردم شب قبلش هم 23 مگ بدون اینکه قطع بشم . حالا حساب کن ببین سرعت من چقدر بوده
ای بر پدرت لعنت با این سرویست
به مدت دوشب كه تقريبا صفر كيلو كيلو بر ميداريم :41::46:
:16:نقل قول:
اینو خوب اومدی.
من سرويس 512 دارم حالا 2روزه 256شده همه چيز يعني چي ؟؟؟؟؟؟/