سرعت شبانش درسته!مال منم 250 تا 350س.البته یه سری لینکا هست که یه نوع باگ حساب میشه سرعت تا 700 800 میره:n02:نقل قول:
سرعت روزانه بین 800 تا 1مگ هستش.اگه شبانش 800 بود که همه میگرفتن.با عقل جور در نمیاد.
جوش نزن :n09:
Printable View
سرعت شبانش درسته!مال منم 250 تا 350س.البته یه سری لینکا هست که یه نوع باگ حساب میشه سرعت تا 700 800 میره:n02:نقل قول:
سرعت روزانه بین 800 تا 1مگ هستش.اگه شبانش 800 بود که همه میگرفتن.با عقل جور در نمیاد.
جوش نزن :n09:
دوستان من یک مودم دی لینک گرفتم کارت تخفیف 200/000 ریالی داره بدرد کسی نمیخوره نصف قیمت میدم
4 مگ شبانش چند کیلو میده؟؟؟ کدوم لینک ها رو میگین؟؟نقل قول:
روی 160 کیلو بایته سرعت دانلودش.نقل قول:
دوستان شما با چیزشکن میتونید وارد ف.ی.سبوک بشید؟
من پیدا نکردم دوست عزیز میشه خودتون توضیح بدید ؟ تشکرنقل قول:
(تغییر مدولاسیون و پیدا کردن mtu)نقل قول:
برای mtu
از استارت راین رو باز کنید و تایپ کنید cmd
در صفحه باز شده تایپ کنید
ping 4.2.2.4 -f -l 1492
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ما باید از عدد 1492 هی کم کنیم تا جواب...بگیریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عدد بدست آمده رو با 28 جمع می کنیم
ping 4.2.2.4 -f -l 1272 + 28 = 1300 = mtu
خوب این عدد رو در مودم قسمت mtu وارد می کنیم و ذخیره می کنیم
در Interface Setup پایین صفحه
NAT فعال باشه
اون عدد در TCP MTU Option میذارین
TCP MSS Option هم 50 تا از او عدد کمتر باشه
تغییر مدولاسیون هر کدوم رو امتحان کنید و بعد برید استاتوس مودم ببینید کدوم بهتره
adsl mode :
adsl+2
adsl
gmdt
adsl type:
annex m
و این دوتا برای dns
217.218.127.127
217.218.155.155
محدودیت سرعت شبانه
خوب شب که میشه سرور سرویس دهنده ما برای سرویس هایی که دانلود شبانه رایگان داره سرعت رو محدود می کنه ولی برای بقیه سرور ها نه
حالا ما بخوایم این وسط یه سرور پ ر ا ک س ی بزاریم چی میشه.خوب سرور ای اس پی برای سرور های vps هیچ گونه محدودیتی نداره
شما می تونید پ ر ا ک س ی پیدا کنید که یکم دردسر داره یا میتونید هاست دانلود ویندوزی بخرید
و خیلی راحت از تمام پهنای باندتون استفاده کنید دارم می گم از تمام پهنای باندتون یعنی شما سرعتتون بیشتر نمیشه فقط از تمام حقتون استفاده می کنید.
بهتره 1 روز یا 2 روز برای تست از کسایی که هاست دانلود می فروشند وقت برای تست بگیرید و خودتون تست کنید
نقل قول:
170 تا 180
من یه چند ماه پیش واسه 2 هفته کاربر آسیاشت بودم ! پینگم با سرورهای داخلی 350 و خارجی 450 تا 600 بود ! حالا خارجی به کنار ولی سرورهای داخلی هم هر چی تماس گرفتم گفتن همین نرماله ! الان دیدم توی سایتشون جدیدا زدن حداکثر پینگ با داخل 150 میلی ثانیه هست ! من خوزستان هستم می خواستم اگر واقعا پینگ تغییری کرده و حداقل پینگ با سرورهای داخلی مناسب هست برگردم ! نظرتون چیه ؟ :n13: لطفا قیمت هر گیگ اضافه واسه شبکه ملی اطلاعات رو هم بگید ؟ اینترانت که ارائه میدن ؟ :n13: تشکر :n16:
دوستان, سرویس های نامحدود 128 یا 256 بعد از حداقل حجم مشخص شده, سرعتشون رو چند میاد؟