دوستان کسی این مسئله رو امتحان کرده؟ :
یه بازی رو که سیستمش پال هست رو بازی کنم بعد برای دیسک سومش از دیسک ریجن فری استفاده بکنم و بازی رو ادامه بدم. امکان پذیر هست؟ یا نه؟
دوستان کسی این مسئله رو امتحان کرده؟ :
یه بازی رو که سیستمش پال هست رو بازی کنم بعد برای دیسک سومش از دیسک ریجن فری استفاده بکنم و بازی رو ادامه بدم. امکان پذیر هست؟ یا نه؟
من میخواستم امروز به لایو وصل بشم واسه کدک دایویکس ولی اجازه نمیده و میگه باید آپدیت کنی آپدیت بکنم مشکلی برام پیش نمیاد ؟
دوستان این آپدیت پاییزی جدید روی Slim چه بلایی میاره؟(درایو چنج شده)
آپدیت بنایم یا نه؟:20:
دوستان سوال من فراموش نشه...از یک هارد 500 اکسترنال چقدرش رو میتونم برای xbox استفاده کنم؟نقل قول:
نقل قول:
16گیگابایت ... ولی یه جایی خوندم میشه هر چقدر خواستی بازی بریزی ولی باید با کامپیوتر پوشه ها رو چنج بکنید.
یا حق:40:
منم منتظرمنقل قول:
آقا یه سوال دیگه:
مخصوصا از آقا میثم:
آقا من یه اسلیم بگیرم الان بعدا برام مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟
مثلا الان که چنج میشه بعدا روش هایی بیاد و این دیگه خیلی جواب نده و این حرف ها!!
در ضمن با توجه به شرایط بازار نظر شما چیه؟
بخرم یا نه؟
می ارزه؟
بچه ها میگن فعلا آپدیت نکنید.چون بدبخت میشین:31:_جدی گفتم)یه کم صبر کن حدود 1 ماه و خورده ای بعد ok که شد برو آپ کننقل قول:
من خودمو خفه کردم تا ثابت کنم تعویض درایو مشکلی نداره. البته دوستان تعویض درایو نیست تعویض لنز و تعویض برد درایو هست.نقل قول:
سلام...
وضعیتش بسیار خوب میباشد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فروشنده های محترم برای اینکه سری های قبلی روی دستشون باد کرده میگند که اسلیم فلانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بابت تعویض درایو هم مشکلی نداره و نخواهد داشت...
قیمتش هم امروز xbox360 slim 250gb = 430 با یک عدد بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته جای هم ارزون میده معلومه لنز دست دوم انداخته :31:
نقل قول:
آقا یه سوال دیگه:
مخصوصا از آقا میثم:
آقا من یه اسلیم بگیرم الان بعدا برام مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟
مثلا الان که چنج میشه بعدا روش هایی بیاد و این دیگه خیلی جواب نده و این حرف ها!!
در ضمن با توجه به شرایط بازار نظر شما چیه؟
بخرم یا نه؟
می ارزه؟
خب. مشکل من همون اپدیت داشبورد بود که هنوزم حل نشده و با زدن اپدیت جدید همه بازی ها رو play dvd میزنه.ما روز اول ۲ تا اسلیم رو همینجوری ترکوندیم الان داریم نیگاش میکنیم چون دیگه بازی نمیخونه :31:(اپدیت ما همون بتا ه بود دیگه جرات نکردیم این نسخه اخری رو تست کنیم)
وای الان فروشش خب بوده تا حالا ۸ تا کپی فروختم(من بیشتر خام میفرشوم اسلیم) و کسی ناراضی نبوده که مثلا بازی نمیخونه یا چیز دیگه ای.
ما همون شرایط پلم و همه چیزمون رو اسلیم هم هست.
احتمال بن شدنتون خیلی خیلی خیلی زیاد هست بهتره فعلا دست نگه دارید.نقل قول:
من میخواستم امروز به لایو وصل بشم واسه کدک دایویکس ولی اجازه نمیده و میگه باید آپدیت کنی آپدیت بکنم مشکلی برام پیش نمیاد ؟
نقل قول:
دوستان این آپدیت پاییزی جدید روی Slim چه بلایی میاره؟(درایو چنج شده)
آپدیت بنایم یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برد درایو و لنز چنج شده :31:
حدودا ۱ احتمال وجود داره اونم اینه که دیگه بازی های کپی رو نمیخونه و play dvd میزنه.
دوستان بالاخره الایت رو خریدم 340....هنوزم شک دارم بین الایت و اسلیم ولی تموم شد دیگه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان برای اتصال دسته دوم داره اذیت میکنه ...چهار تا چراغ دور دکمه پاور دسته چشمک میزنه و ثابت نمیشه...باتری هم جدید گذاشتم بنظرتون مشکل کجاست؟