الان که طرح نوروزی وجود نداره :n02: منظورتون 18 گیگ 6 ماهه 150 تومنه؟ اونکه قیمتش 2 برابر شده و هزارتا بلا سرش آوردن:n02:نقل قول:
من این طرحو همون نوروز خریدم 80 تومن اون موقع خیلی سرعت توپی داشت همین اوایل پاییز هم تموم شد
Printable View
الان که طرح نوروزی وجود نداره :n02: منظورتون 18 گیگ 6 ماهه 150 تومنه؟ اونکه قیمتش 2 برابر شده و هزارتا بلا سرش آوردن:n02:نقل قول:
من این طرحو همون نوروز خریدم 80 تومن اون موقع خیلی سرعت توپی داشت همین اوایل پاییز هم تموم شد
درخواست قیمت گذاری:
مودم وایمس مبین نت مدل bm632w
طرح 1 مگ یکساله
حجم باقیمانده 21 گیگ
زمان باقیمانده: 7 ماه
مودم که تقریبا نو هست چون هنوز 6 ماه نیست که خریدمش و تو این مدت هم بیشتر مواقع خاموش بوده.
طرحشم که میشه فرض کرد یه طرح 1مگ 6ماهه 18 گیگه که میشه تقریبا 150 تومن (تازه این 3 گیگ هم اضافه تره و این 3گیگ خودش 24 تومن میشه!)
بنظر شما کلا چند می ارزه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
مشترک گرامی با شارژ حساب خود به میزان 583.000 ریال می توانید همان طرح قبلی را بصورت 24 ساعته استفاده نمائیدنقل قول:
این امکان فقط برای مشترکینی می باشد که طرح قبلی آنها 1024 - 8-20 بوده است
چرا زودتر نگفتید:n04::n04::n04::n04::n04::n04::n28:نقل قول:
فکر کنم الان بیشتر از یک ماه که طرح 8-8 رو برداشتن و اکثر کاربرها طرحشون تموم شدهنقل قول:
می خوان بازار گرمی کنن
اصلا چرا برداشتین؟!!!نقل قول:
تنها طرح بصرفتون همون بود که اونم برداشتین.
اره واقعا وگرنه همون موقع میگفتن،یا اصلا چرا برداشتن که اینجوری بشه..الان سه روز از طرح جدیدم گذشته 1 گیگش تموم شده:-Sنقل قول:
طرح ۱ ساله نوروز امسال که به همراه مودم بود . من اونو گرفتم هنوز دارم چند ماه که حجم براش میخرمنقل قول:
اقا امشب سرعت من درست شد گوش شیطون کر انگار دیدن من تو فروم ها ابرو نمیزارم سرعتمو درست کردن
اره سرعت منم دیشب خوب بود البته طرح 512 گرفته بودم تازه ولی 1.2 گیگ گرفت:n02:نقل قول:
با 2 مگ 800 تا بزور میگرفت
فکر کنم از یه بطری به منو تو نت میدن:n08:
نقل قول:
نقل قول:
مال من که هنوزم هندلی کار میکنه. جالب هم اینجاست که طبق یه نظر که اینجا مطرح شد که اگه کسی شبها خیلی دانلود کرده باشه، سرعتش رو کم میکنن باید بگم که من شبها خیلی مصرف هم ندارم و باز سرعتم حدود یک هفته هست که یک چهارم هم کمتر شده.