-
پس بازیه بعدی در لیگ 14 فروردینه.
بازیه بعد هم که با الاتحاده...
-
واعظ آشتياني: شك نكنيد قهرمان مي شويم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال گفت: در قهرماني تيم ما شك نكنيد.
به گزارش خبرگزاري فارس امير رضا واعظ آشتياني پس از تساوي استقلال مقابل ذوب آهن اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم. دو تيم مدعي قهرماني هستند و نتيجه تساوي عادلانه و منصفانه بود.
وي درباره داوريها عنوان كرد: اعتقاد دارم كه آنها بايد منصف باشند يعني همين كه در راديو و تلويزيون اشكالات آنها را ميگويند درس عبرت بگيرند.
واعظ در پاسخ به اين سوال كه چه مقامي را براي استقلال پيشبيني ميكند گفت: شك نكنيد استقلال قهرمان ميشود.
انتهاي پيام/
-
پس از تساوي مقابل استقلال
ابراهيمزاده: ميخواهيم قهرمان شويم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: هدف ما كسب سهميه آسيايي است اما دوست داريم قهرمان شويم.
به گزارش خبرگزاري فارس منصور ابراهيمزاده پس از تساوي يك بر يك مقابل استقلال اظهار داشت: نيمه اول موقعيتهاي خوبي داشتيم. 15 دقيقه فشار خوبي به استقلال وارد كرديم اما نيمه دوم بازي را بد آغاز كرديم و به همين دليل استقلال به گل رسيد.
وي افزود: بعد از اخراج پيروز قرباني ميتوانستيم به گل برسيم اما اين اتفاق نيفتاد. در چند هفته اخير بازيهاي سنگيني را پشت سر گذاشتيم كه هر كدام با فاصله كم انجام شد.
سرمربي ذوب آهن ادامه داد: هدف ما اين بود كه فاصله 6 امتيازي خود با استقلال را كم كنيم كه توانستيم به اين هدف برسيم اما براي ما مهم اين است كه در بازيهاي بعدي تلاش بيشتري كنيم و در نهايت به هدف گذاري كه در ابتداي فصل با حمايت مديران كارخانه ذوب آهن و مديرعامل باشگاه داشتيم؛ برسيم.
ابراهيمزاده يادآور شد: هدف ما ماندن در جمع صدرنشينان است. ما قبل از فصل به دنبال كسب سهميه آسيايي بوديم اما اين بدين معنا نيست كه كسي فكر كند دوست نداريم قهرمان شويم. ما بايد تلاش خود را بيشتر كنيم.
وي اضافه كرد: متاسفانه قبل از بازي اسماعيل فرهادي را از دست داديم اما كاسترو به ما كمك كرد. در بعضي پستها با كمبود بازيكن مواجه هستيم. به هر حال با همين بضاعت توانستيم مقابل استقلال بازي خوبي ارائه كنيم.
ابراهيم زاده در پاسخ به اين سئوال كه در تعويضها دير تصميمگيري كرده؛ گفت: من به موقع تعويض كردم. اگر هم گل خورديم به اين دليل بود كه ما به دنبال به ثمر رساندن گلهاي بيشتر بوديم. حتي صالحي نژاد را براي گل زدن به ميدان فرستادم.
سرمربي ذوب آهن در پاسخ به اين سئوال كه چه ميزان شانس قهرماني براي تيم خود قائل است اظهار داشت: از بعضي رسانهها گله دار.م من در جايي مصاحبه كردم و گفتم وقتي در برنامه نود در ابتداي فصل براي ما دو درصد شانس قهرماني قائل شدند ميتوانيم تا آخر فصل اين شانس را به صددرصد برسانيم اما حرف من به نوع ديگري تعبير شده بود.همانطور كه از قول من نسبت به مايلي كهن حرفهاي بدي زدند در حالي كه مايلي كهن را از زمان دانشگاه ميشناسم. او مربي با شخصيتي است.
ابراهيم زاده درباره اينكه استقلال با بازي در ليگ قهرمانان آسيا خسته ميشود و اين بهترين فرصت براي ذوب آهن است گفت: اتفاقا استقلال با دو بازي در ليگ قهرمانان آسيا در كوران مسابقه قرار ميگيرد و نسبت به ما كه بازي نداريم آمادهتر ميشود.
انتهاي پيام/
-
پس از تساوي مقابل ذوب آهن
قلعهنويي: مراحل سخت را براي قهرماني گذراندهايم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مراحل سخت را براي قهرماني در ليگ برتر گذراندهايم.
به گزارش خبرگزاري فارس امير قلعهنويي پس از تساوي يك بر يك مقابل ذوب آهن اظهار داشت: پس از بازي در رختكن با يك كارشناس داوري صحبت كردم و او گفت: اخراج قرباني درست نبود و صلصالي هم بايد اخراج ميشد. اختلاف تاكتيكي تيمها با يكديگر زياد نيست و به همين دليل ما نميتوانم تاوان اين اشتباهات را بدهيم.
وي افزود: داوران زحمت ميكشند اما اشتباهات آنها به استقلال در اين فصل لطمه وارد كرده است. من توصيهاي به داور چهارم امروز دارم. اسم او را نميدانم اما ايشان در بيرون زمين رفتار خوبي نداشتند. داور بايد بتواند بازي را مديريت كند.
قلعهنويي درباره سير بازي امروز عنوان كرد: در پانزده دقيقه اول شروع بدي داشتيم. اشتباهات فردي هافبكها و مدافعان زياد بود و گل بچگانهاي كه دريافت كرديم به دليل اشتباه خط دفاع بود.
سرمربي استقلال ادامه داد: بايد با گوش فرا دادن به توصيههاي كربكندي؛ استاد بزرگم اين نقاط ضعف را براي ليگ قهرمانان آسيا رفع كنم. نيمه اول خوب نبوديم اما نيمه دوم از شوك خارج شديم و گل زديم و موقعيتهايي را هم از دست داديم.
قلعهنويي با بيان اينكه در اين بازي دو هدف داشتيم؛ اضافه كرد: ما اول براي بردن و دوم براي امتياز گرفتن آمده بوديم كه خوشبختانه به هدف دوم خود رسيديم. خوشحالم كه بقيه همكارانم كه در تيم ملي با من بودند همگي تيمهايشان در بالاي جدول قرار دارد.
سرمربي سابق تيم ملي با اشاره به حضور منصور ابراهيمزاده در ذوب آهن و پرويز مظلومي در مس كرمان ادامه داد: خيليها آن موقع ميگفتند كه من سياه لشكر در تيم ملي راه انداختم اما ميبينيد كه آنها در تيمهاي باشگاهي خود موفق هستند.
وي درباره تعويض جانواريو گفت: او از لحاظ بدني تخليه شده بود و وقتي او را بيرون آوردم مطمئن شدم كه مصدوم نيست.
قلعهنويي با قبول اينكه استقلال افت تاكتيكي داشت تاكيد كرد: قبول ميكنم كه در اين بازي شروع خوبي نداشتيم اما در بازي مقابل پيكان در 15 دقيقه اول بايد سه گل ميزديم. چون در شرايط حساس بوديم كل تيم دچار افت شده بود اما براي ليگ قهرمانان آسيا اين اتفاقات نميافتد.
وي درباره بازي روز 21 اسفند در ليگ قهرمانان آسيا مقابل الاتحاد عربستان اظهار داشت: از فردا به فكر اين بازي هستيم. ما اهداف پلكاني خود را كه قهرماني در ليگ برتر، ليگ قهرمانان و جام حذفي است پيگيري ميكنيم. بازي سختي داريم اما قول ميدهيم چون استقلال تيم بينالمللي است و جزء پرافتخارترينهاست با توجه به كيفيت خوب زمين بازي قابل قبولي به نمايش بگذاريم.
سرمربي استقلال درباره حاشيهسازي عربها در اين بازيها عنوان كرد: استقلال و پرسپوليس هميشه با حاشيه زندگي ميكنند. ما با فوتبالمان به آسيا ميگوييم چهار سهميه حق ايران بوده است.
قلعهنويي درباره اينكه ابتداي فصل قول قهرماني را به هواداران اين تيم داده بود گفت: بنده در زماني كه تيم در رده هفدهم جدول بود گفتم قابليت قهرماني را داريم. اكنون مراحل سخت را گذراندهايم و در آستانه رسيدن به اين هدف هستيم.
انتهاي پيام/
-
حاشيه ديدار ذوب آهن و استقلال/
فحاشي هواداران اصفهاني به كمك داور
خبرگزاري فارس: هواداران ناراحت ذوب آهن به كمك داور بازي توهين كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، هواداران تيم ذوب آهن اصفهان پس از تساوي مقابل استقلال به بازيكنان تيم ميهمان فحاشي كردند.
آنها همچنين به رضا سخندان كمك داور اين بازي نيز هتاكي كرده و به او اعتراض كردند.
انتهاي پيام/
-
همین الان هوشنگ نصیرزاده توی اخبار ورزشی شبکه 3 حرف زد
گل ذوب آهن گفت آفساید نبود
گل استقلال هم کاملا درست بود قبل از خطا هم فرهاد مجیدی توی آفساید نبود پنالتی هم کاملا درست بود
در مورد اخراج قربانی هم گفت: به هیچ وجه نباید کارت زرد دوم رو میگرفت چون توی اون فاصله کم و پایین و دست افتاده نمیتوته بازیکن از روی عمد هند کنه
توی اون صحنه هم که بازیکن ذوب آهن روی آرش برهانی تکل رفت و اگر این تکل رو نمیزد بابرهانی با دروزابان تک به تک میشد باید بازیکن ذوب آهن اخراج میشد
حالا بازم این عنایت کثافت بیاد زر بزنه
-
با اینکه طرفدار استقلال هستم ولی باید به تیم مقاومت سپاسی افرین گفت . کاش این پیروانی روزی مربی استقلال بشه .
-
-
-