هزاران بار گفته شده که طرح نامحدود 1 به 10 در بهترین حالت سرعت شما درحد دیالوپ هست.نقل قول:
Printable View
هزاران بار گفته شده که طرح نامحدود 1 به 10 در بهترین حالت سرعت شما درحد دیالوپ هست.نقل قول:
عاجزانه خواهشمندم راهنمایی کنید!
این هفته خونه ای خواهیم رفت که تا 3 ماه آینده خط تلفن نخواهد داشت و من بر اساس نیازهام به اینترنت نیاز مبرمی دارم
می خوام وایمکس مبین نت بگیرم
مصرف اینترنتم(حجم)نه خیلی زیاده نه کم
توصیه شما خرید چه تعرفه و چه نوع مودم هست که زیاد هم هزینه بردار نباشه.فقط بازم یادآوری می کنم من نهایتاً 4 ماه(خیلی زیاد)خط تلفن نخواهم داشت
ویرایش:
اینطور که شما از سرعتش بد گفتید بهتره برم سراغ ایرانسل!!!
متشکر
نقل قول:
کلاً گویا این V.P.N وطنی توی مبیننت بدردنخور هست چون خودم و دوستانم تست کردیم و توی سرعت تفاوتی ندیدم.
این مورد کم شدن سرعت رو من هم دیشب هم داشتم و فکر میکردم چی شده که شب همه اومدن پای اینترنت. بماند حتی یکی دو ساعت قبل از ساعات مجانی هم سرعت در حد حلزون بود و برای من ربطی به مجانی بودن و هجوم همه برای دانلود نداشت.
نقل قول:
خوب دوست عزیز تمام این بحثهای این چند ساعته و شکایت از سرعت کم و خرابی به نوعی غیرمستقیم جواب به شما هست. من خودم هم توی تهران هستم و فرق چندانی از نظر پینگ با کسانی که اینجا میگن شهرستان هستن، ندیدم و کلاً وایمکس مبیننت بصورت کلی پینگ ضعیفتری نسبت به ADSL داره.
ایرانسل این مشکلاتو نداره،طرح نامحدود 2 مگ سرعت 260 میدهنقل قول:
شبانش هم سرعتش کامله
مبین نت اشغال شورشو در اورده
ساعت 5:30 صبحه ..انقدر نشستم ور رفتم که سرعت رو درست کنم نشد که نشد دیگه سرعت شبانه منو کم کردن. جامودم و صد جا عوض کردم خوابمم سر این مبین نت گوه بهم خورد.خدایا مرگ بده به اینترنت ایران واقعا ما پول اشغال میدیم .چی بابا یا فیلتره یا قطعه یا لینکا خرابه هیچ جای دنیا انقدر اینترنت گرون و بی کیفیت نیست .
ایرانسل هم دست کمی از این بی همه چیز نداره .چند ماه پیش مبین نت یادت باشه همش ساعت دانلود قطع میکرد خواستم برم سمتش ایرانسل .ایرانسل خاک بر سر چندتا خوبی داشت تخفیف داره موقع خرید حجم .هر چی بیشتر بخری ازون تره. قیمت طرح هاشم ارزون تر بود نمیدونم هنوزم همینطوره ارزون تره یا گرون تر کرده؟ اگه جدول تعرفه هاشو داشتی بزار ... من که 2 تا قرص بخورم فقط بخوابم مردشورهمشون ببرم .نقل قول:
خوب خدا رو شکر امشب یک گیگ دانلود کردم.:n20::n02:
نقل قول:گرون نکرده زیاد نسبت به قبل،ایرانسل خوبیش اینه مشترک کمتر داره پشتیبانیشم بهتره،منم با اینکه صبح امتحان داشتم سر این دانلودا تا 3 بیدار بودم،اصن سر جلسه همه جوابا یادم رفت:-#:@:'(نقل قول:
منم دیشب 800 تایی گرفتم ولی چه فایده با 10 لینک همزمان، الان همشون 100 مگ رفتن 10 روز طول میکشه تموم شن.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
من دو تا مودم دارم تا قبل از پیامک ماهیانه 100 گیگ از این مبین نت میکشیدم مصرف شمارو نمیدونمنقل قول:
البته چند ماهه گذاشتم کنار مبین جون رو
با این وضعیت الانش نباید کسی پیامک بگیره ، پیامک هاش غیر رسمی بود
مبین از اون دست ISP هایی هست که از پشت خنجر زدن کارشه تنها کاری که ممکنه بکنه اینه که سرعت شبانه رو بدون اطلاع میاره پایین اگه از کاربر خوشش نیاد
الانم سرعت هارو همه رو اسمی میبنده ولی خیلی ها رو میبره زیر اسمی
بهترین اتفاق خوب که برام افتاد خرید 1 مگ نوروزی بود شبانش 180 تا سرعت میداد و تا آخرین لحظه هم کم نشد:n02: بیامورزتش