نقل قول:
نه عزیزم .... شما شیوه جابجا کردن کنسول ها رو ندیدی!!:2: همچین کارتون های کنسول ها رو پرت میکنن روی هم انگار مال باباشونه:31:.. آخرش هم از هر 10تا یکی مورد دار میشه دیگه....
نقل قول:
نه عزیزم .... شما شیوه جابجا کردن کنسول ها رو ندیدی!!:2: همچین کارتون های کنسول ها رو پرت میکنن روی هم انگار مال باباشونه:31:.. آخرش هم از هر 10تا یکی مورد دار میشه دیگه....
با این اوضاعی که پیش اومده ( آپدیت داشبورد باعث مشکل میشه ) پس اگه من الآن کینکت بخرم نمیتونم با دستگاه کپی بازی کنم ؟
لطفا تا عصر یکی کمک کنم چون میرم واسه خرید :46:
من ایکس باکس دارم میخوام واسهش یه lcd بگیرم بزارم اتاقم من این مدلها رو پیدا کردم بنظر شما کدوم یک ارزش داره البته میدونم اونی که گرونتره ار همش بهتره ولی یه چیزی متناسب میخوام و نمیخوام پول اضافی بدم و همگی 32 اینچ هستن
SamSung
B570 : 640
B580: 750
B690 : 810
Sony
Ex400 :780
Ex500 : 830
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
لطفا تا عصر یکی کمک کنم چون میرم واسه خرید :46:
من ایکس باکس دارم میخوام واسهش یه lcd بگیرم بزارم اتاقم من این مدلها رو پیدا کردم بنظر شما کدوم یک ارزش داره البته میدونم اونی که گرونتره ار همش بهتره ولی یه چیزی متناسب میخوام و نمیخوام پول اضافی بدم و همگی 32 اینچ هستن
SamSung
Sony
سلام به همگی
خسته نباشین
میخواستم بپرسم که چیجوری میشه آهنگ و فیلم ریخت روی هارد XBOX 360 ؟؟
ممنون میشم جواب بدین. . .
راستی بازی GTA جدیدتر از Liberty City نیومده؟؟
بازی جدید که مثل GTA و MAFIA باشه چی هست؟
red dead redemption هم بازیه توپیه.حتما بگیرش
آره بازیه توپیه تمومش کردم ممنوننقل قول:
چرا می خوای این همه پول بدی ؟نقل قول:
لطفا تا عصر یکی کمک کنم چون میرم واسه خرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SamSung
Sony
برو مانیتور ASUS بخر 23 اینچ LED با کنتراست ده میلیون
نصف اینا قیمت داره
هر جور راحتی در کل ولی به نظر من برای اتاق نمی ارزه اینقدر خرج کنی
+
دوستان کسی می دونه بهترین بازی های 360 که تو نت هست برای چه گروهیه ؟
یعنی global، complex یا strange کدومشون مشهور تر و بهتر هستن ؟
اهنگ که باید audio cd بزنی بعد ریپ میکنی تو هاردنقل قول:
هیچ چیز دیگه ایی بجز audio cd از خودت نمیتونی تو هاردت بریزی
مگه اینکه تریلر یا پیشنمایشی رو از لایو دانلود کنی!
نه نیومده
دوستان میشه هارد اکسترنال رو پارتیشن بندی و فقط از یه بخشیش برای ریختن بازی xbox استفاده کرد یا کلا کنسول اطلاعات هارد رو فرمت میکنه قبل از استفاده؟
برای جاسپر 12 ولت کردن فن بنظرتون لازمه؟؟
امروز رفتم پاساژ لباف یه Xbox360 Slim 250gb دیگه با یه بازی(GTA G@y&Toni) به عنوان قاقا لیلی:31:خریدم 430 تومن:8:
یارو میگفت 30 تومن هم باید به عنوان ریختن ه_ک بدی:18: (منم گفتم اینها که درایو چنج شده هستند ه_ک شده دیگه چیه؟) یارو دیگه نتونست چیزی بگه:21:
به اطلاع دوستان هم میرسونم همه ی بازی ها رو بدون مشکل اجرا میکنه ... حتی fifa 11 رو هم تست کردم..