نقل قول:
این مشکل گوگل رو من هم چند روز پیش داشتم. اما الان ندارم و توی بانکها هم بدون خطا و مشکل میرم. به نظر هر چی هست سراسری نیست و منطقهای اعمال میشه. یه موقع یکجا و بعدش جای دیگه.
Printable View
نقل قول:
این مشکل گوگل رو من هم چند روز پیش داشتم. اما الان ندارم و توی بانکها هم بدون خطا و مشکل میرم. به نظر هر چی هست سراسری نیست و منطقهای اعمال میشه. یه موقع یکجا و بعدش جای دیگه.
با این قیمت هاشون خوبه روشون هم میشه ...نقل قول:
خداکنه این شبانش حذف یا کم نشه من که دلخوشیم همین ۶ ساعته
اهههه لعنت بر پدر مبین نت لعنت بر هرکی مسول سرعت کمه اینترنته
لعنت به همشون،الهی یه روز خوش نبینید:n28:
الهیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییی امییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییننقل قول:
به خدا سرعتم از بس که کمه دارم دیوونه میشم خدا دیوونه اشون هم کنه که ما رو دارن اینجوری دیوونه میکنن..:n02:
راستی پیش ما یه هفته ست که بارون داره میاد Signal هم اومده پایین به خاطر همین بارون, حالا کارم به جای رسیده که دیگه دارم دعا میکنم بارون نیاد درحالی که میمیرم براش:n28:
یعنی ۲ ساعت نشد من گفتم سرعتم ۹۰ شده یعنی انگار شیر اب هس نصف شبا کمش میکن الان ۴ صبحه سرعت من بین ۴۵ تا ۶۰ در نوسانه ...با این سرعت من چکار کنم ..خدا لعنتشون کنه ..بچه ها میگفتن اینجا اولاش مبین نت خوب دون میریزه یه مدت که گذشت سرعتو کم میکنه خدا لعنتش کنه من ۴ تا فیلم ایرانی گذاشتم خیلی هنر کنه یکیشو که ۷۰۰ مگ هست تا صبح بگیره هزینه برقش از کرایه فیلم از ویدیو کلوپ بیشتره .
نقل قول:باورتون نمیشه،30 پول طرح+10 تومن وی پی ان داخلی بلکه سرعت بالابره که نرفت+5پول اشتراک سایت دانلودنقل قول:
اینهمه پول میدیم الانم سرعتم با 4 تا لینک همزمان به 40 نمیرسه:n21:
5 شبه دارم یه فیلم دانلود میکنم دیگه اعصابمو خراب کرده حس فیلمه اصن پرید:n28:
گور پدرشون خاموش میکنم میرم میخوابم
کسی نبود جواب مارو بده یعنی ؟نقل قول:
خیلی بد شده ...مستند زدبازی 1.8گیگ هست از 3 شب پیش که اومده 40 درصد ! تمام لینکای فیلم ایرانی هامم که اپلود بوی و.... هم منقضی شده . . اولا اینجوری نبود خیلی نامردن .جدی صرف نداره دیگه واسه فیلم ایرانی . واسه خارجی میزارم دیگه.نقل قول:
موضوع دیگه من از اپلود بوی و... سرعتم 25تاس واسه هر فیلم ولی از سایت های خارجی 2 برابره ...
همه اینا بکنار من 5000 تومن اعتبارم مونده دیگه روزانه مصرف نمیکنم که نخوام شارژ کنم همین بسشونه
دادا ۲ تا پست بالاسرتو بخون جوابت توشه دیگه!! من 9 ماه دارم اشغال به تمام معنا . پینگ ش اصلا به درد انلاین نمیخوره حتی رو اکس باکس که سرور هاش پولی هست و گلد میخواد . قیمت طرح هاش چند برابر adsl هست وضعیت شبانشم من شبی یک فیلم 700 مگی میگیرم که صرفش اینه بری 400 تومن بدی ویدیو کلوپ کرایه.... من مجبورم وایمکس بگیرم شما اگه نیستی اصلا سمتش نیانقل قول:
از روز 6 دی در جریان هستید که سیگنالم قطع شده و نمیتونم وصل بشم. برام کد پیگیری دادن ولی هنوز بعد 15 روز کسی نه تماس گرفته و نه پاسخگو هستند. بالای 20 بار هم زنگ زدم. اینه مشتری نداری مبین برای منی که 3 ساله مشتریش هستم
سلام
من از سرویس 1 مگ نامحدود 8 صبح تا 8 شب استفاده میکردم خوب بود تا شب 4 گیگ اینا دانلود میکردم
حالا میخوام نا محدود ظریب اشتراک 1 به 10 بگیرم
خوبه؟
سرعتش مثل 8 صبح تا 8 شب هست؟