نه، خواستم به شوخی یه عرض ادبی کرده باشم. پینگ رو هم همینجوری شانسی گذاشتم که پست، اسپم نشه وگرنه همه می دونن که دیگه ماکس، پینگ های خوبی نداره.
....................
یه نکته رو هم بگم، البته تا جایی که یادم میاد یه بحث مختصر تو تاپیک شد ولی الان که وقت دارم خواستم منم در موردش بنویسم. البته دارم در مورد وضعیت وی آی پی می نویسم که چند دوره ست کاربرشم و از تغییرات بقیه سرویس ها دقیق مطلع نیستم.
میشه گفت تو این 8-9 ماه اخیر، دوبار تعرفه ها توسط شرکت های مختلف کاهش یافته. ولی اگه همین مورد کاهش قیمت تعرفه ها رو در مورد ماکس بررسی کنیم، می بینم که ماکس بازم تو کلاهبرداری شاهکار کرده. به این صورت که :
بار اول، اومد به جای کاهش قیمت، 6 گیگ حجم اضافه کرد. یعنی 8 گیگ وی آی پی رو میداد 98 تومن، اومد همون 98 تومن رو نگه داشت و عوضش 6 گیگ حجم اضافه کرد. البته واسه یوزری مثل من که تو 3 ماه حدود 15 گیگ حجم مصرف می کنه، فرقی نداشت و استقباهم کردم که دیگه حجم اضافی کمتر می خرم. ولی اگه فرض بر این باشه که 8 گیگ واسه یه یوزری کافی بوده باشه، رسما این کاهش ظاهری به هیچ دردش نمی خوره.
ولی بار دوم، به بار اول هم رودست زد. یعنی چی کار کرد؟ این کارو کرد که اومد در مورد سرویس، تعرفه رو از شبانه جدا کرد یعنی تعرفه رو بازم تو ظاهر از 98 تومن کرد 83 تومن ولی به جاش 3 تا 5 تومن واسه هر ماه شبانه اومد روش که بازم شد همون 98 تومن.
تازه قضیه اصلی و قدیمی و همیشگی بماند که همین 98 تومن رو طوری می پیچونه که میشه 116530 تومن.
به عبارت دیگه با هر بار کاهش و به محض دیدن خبر، میرم سراغ تعرفه ها ولی دریغ از 1000 تومن کاهش. نه اینکه محتاج 1000 تومن باشما ولی همین که ببینم حداقل شرکت، دستور کاهش سراسری رو اعمال می کنه حتی نه به صورت واقعی، برام کفایت می کنه نه اینکه هر بار ببینم یوزر رو می پیچونه و احمق فرض می کنه. ( این بخش آخر رو خطاب به خودم میگم نه سایر یوزرهای ماکس ). البته از اون جایی که تو این مملکت تقریبا همه چیز یه جورایی جبره تا اختیار حتی اگه به ظاهر اختیاری باشه، گیر کردم و موندم. فقط اگه امکان داشتن یه خط دیگه رو داشتم، بعید می دونم تو هیچ شرکتی بیش از 1 دوره می موندم.
خلاصه اگه کسی حوصله و البته آدمش رو تو تنظیم مقررات رادیویی داشته باشه، بدجور می تونه حال ماکس رو بگیره.
شرمنده بابت پست طولانی.:n16: