میدونم .نقل قول:
تو از اون آدما بودی که فقط به حاشیه کار داشتی .
اگر وقتی رو که برای چت کردن با سبان و فری و ... گذاشتی , برای بازی کردن میذاشتی الان وضعت بهتر از این بود.
Printable View
میدونم .نقل قول:
تو از اون آدما بودی که فقط به حاشیه کار داشتی .
اگر وقتی رو که برای چت کردن با سبان و فری و ... گذاشتی , برای بازی کردن میذاشتی الان وضعت بهتر از این بود.
حاج مصطفی یه مسئله ای هست اینجا این همه بازی میکنیم آخرش چی ؟
ولی کلا تریبال حالش بیشتر از بقیه بازی های آنلاین هست و یه حال دیگه ای داره
تو این چند ماه زبان خارجم خیلی بهتر شده از قبل از زور اجبار میل زدن به خارجی ها آدم مجبور میشه قواعد رو درست به کار ببره
کلا توی این 5ماه بهترین دوران بود که با بچه هایی مثل شما باشم و15 که پرید انشالله و16 میام
فکر کنم 16 هم پرید .صبر کن تا 17 بیاد.نقل قول:
البته 16 به درد بازی کردن نمیخوره چون سرعتش 0.75 هست.
اگر میخوای بازی کنی همین 15 بیا که سرعتش 2 هست و تازه یک روز از شروعش گذشته.
حاجی مطمئنی سرعتش 2 هست؟
بله.نقل قول:
من هم به همین خاطر رفتم.
مصطفی یه چیز باحال.جنگ ما که یادته؟
امروز رئیس ترایب دشمن رو آوردیم تو ترایب خودمون.کفم برید!دیگه فکر کنم کارشون تمومه.تازه دارم میفهمم سیاست و قدرت رهبری یعنی چی.لیدر ترایب بودن خیلی خفنه ولی ما لیدرهای فوق حرفه ای داریم.به هر حال تو جنگ باید از هر حربه ای که میتونی برای نابودی دشمن استفاده کنی دیگه.
نظرت چیه؟
من تاحالا ندیدم ترایبی که داره مغلوب میشه وایسه و تا آخر بجنگه.نقل قول:
توی این مدن هر جنگی رو که دیدم ترایب مغلوب سریع تسلیم شده و اعضاش متفرق شدن.
یا حتی وقتی اسم جنگ اومده ترایب از هم پاشیده.
من فکر میکنم دلیلش اینه که کسی که 8-7 ماه واسه بازی زحمت کشیده و کلی وقت گذاشته نمیخواد الکی روستاهاش رو سر هیچی از دست بده.به همین دلیل ترجیح میده نجنگه و ترایبش رو عوض کنه.نقل قول:
آخه جالبیش اینه یارو اولای جنگ تو تاپیک war announcement تو فروم تریبال وارز هی با ما کل کل میکرد و میگفت ما تا آخر میجنگیم و تا آخرین روستا و سرباز میجنگیم و تسلیم نمیشیم و همتون رو نوبل میکنیم و از این حرفها.حالا اومده تو ترایب ما.بعد هم تو تاپیک همه اومدن بهش فحش دادن و گفتن اون حرفا چی بود و این حرکت چیه؟
حتی بازیکنهای ترایبهای دیگه هم از دستش شاکی شدن چه برسه به ترایب خودش!!!
تائیدنقل قول:
من فکر میکنم دلیلش اینه که کسی که 8-7 ماه واسه بازی زحمت کشیده و کلی وقت گذاشته نمیخواد الکی روستاهاش رو سر هیچی از دست بده.به همین دلیل ترجیح میده نجنگه و ترایبش رو عوض کنه.
.
.
.
.