مطمئنی......!!نقل قول:
فکر نمیکنم که از کابل AV بشه بیشتر از 480p گرفت......
مطمئنی......!!نقل قول:
فکر نمیکنم که از کابل AV بشه بیشتر از 480p گرفت......
دوستان چند سوال در مورد آپدیت فریمور (داشبورد؟!) دارم...ممنون میشم راهنمایی کنید.:20:
می خواستم بدونم این آپدیت چطور انجام میشه و چه فایده ای داره؟ برای اجرای بازی های جدید لازمه؟؟ و اینکه میگن آپدیت جدید برای ه ک و بازی های کپی مشکل ایجاد میکنه درسته؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد LT هم لطفا یه توضیح مختصری بدین..
راستی هر نوع هارد اکسترنالی رو میشه برای آرکید استفاده کرد؟ پرتابل,آداپتوردار و...فرقی نمیکنه؟
با تشکر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار گفته بودن ولی خوب اون موقع جواب من نبود.
قابهای خوشگل رو از کجا میشه خرید؟ خودمون میتونیم راش بندازیم یا نه؟
-
واسه 1000 اومین بار هم آخرین قیمت هم بهم بگین چه بهتر!!:31:
خوب در هر آپدیت معمولا بهینه سازی های نرم افزاری ایجاد میشه و امینت کنسول رو در برابر کپی بازها افزایش میده!!:31:نقل قول:
از نون شب هم واجب تره!!:31:نقل قول:
برای اجرای بازی های جدید لازمه؟؟ و اینکه میگن آپدیت جدید برای ه ک و بازی های کپی مشکل ایجاد میکنه درسته؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا فتوا صادر شده که داشبورد رو آپدیت نکنید! چون در اجرای یه سری بازیهای جدید از جمله Fable 3 ( البته کپی شده) مشکل اینجاد میشه .دلیلش هم اینه که این داشبورد ap2.5 رو در بازی چک میکنه!
LT مخفف Lite Touch هست و آخرین فریمور عرضه شده درایو از سوی ه کرها برای اجرا بازی های کپی میباشد. خصوصیت مهم این فریمور بالا بردن امنیت برای کپی بازها در محیط LIVE و حساس نبودن به Wave هست.نقل قول:
در مورد LT هم لطفا یه توضیح مختصری بدین..
هر کوفتی ( هارد):31: که USB داشته باشه رو میشه بهش وصلید!نقل قول:
راستی هر نوع هارد اکسترنالی رو میشه برای آرکید استفاده کرد؟ پرتابل,آداپتوردار و...فرقی نمیکنه؟
سلام دوستان قیمت جدید الیت الان تو بازار چنده؟
خودت ببین.بند چهارم زیر شکل:نقل قول:
کد:http://www.pardisgame.net/story-559-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D8%B3-%DA%AF%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-Ready-at-Dawn.html
330 تومن ناقابل:20::20:نقل قول:
نقل قول:
دااشه من کی گفته همه بازی هارو پلی دیویدی میزنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی های جدید مثل فیفا 11 رو روش بازی کردم
شما نگفتی من گفتم:31: ما ۲ تا اسلیم رو همون روز اول پروندیم سر این موضوع و همه بازی ها رو play dvd میزنه. البته ما اون ورژن بتا رو زدیم. الان شما اسلیمت داشبورد کینکت هست؟
هااااا؟ اسلیم ؟؟؟:31:نقل قول:
من فکر کردم ایکس باکس فت رو میگین. شرمنده. اشتباه خوندم
اسلیمم کجا بود ؟ :31: همین ارکید هم یکی از کلیه هامو فروختم خریدم!!:31:
این اسلیم که خریدم تق تق میکرد ...:18: ردش کردم رفت پی کارش..
قیمت روز رو کسی داره؟
بله اقا روح الا... اسلیم هم خیلی سرو صدا داره.نقل قول:
این اسلیم که خریدم تق تق میکرد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ردش کردم رفت پی کارش..
قیمت روز رو کسی داره؟