درست شد که چند روز پیشنقل قول:
Printable View
بله میشه. همسایه ما خط جدید تلفن گرفته بود ، ماموری که وصل کرده بود خط ما و واحد کناری رو جابجا کرده بود. یعنی هر کس تلفن مارو میگرفت خونه اونا زنگ میخورد. اینترنت هامون هم جابجا شده بود. اونا 2 مگ مخابرات داشتن ما 1 مگ. مودم من با یوزر پس خط خودمون وصل شده بود به نت 2 مگ اونا.نقل قول:
کلا یوزر پس برای وصل شدن به شبکه هست و سرعت و اینا روی خط تلفن تنظیم شده. البته فکر نکنم بین مراکز مخابراتی مختلف جواب بده.
برای من این ارور را میده :نقل قول:
Not Found
"We couldn't find this URI on our server, though it's most certainly not your fault."
سلام
من چند ساله نت نامحدود 256 دارم ظرح قدیم ماهی 15 تومن
این طرح جدید قیمتش دوبرابر شده
یعنی قبلا 512 ماهی 24 بود الان زده 48 تومن
اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سوالم اینه اگه زنگ بزنم بگم سرعتمو 512 کنن(با توجه به این که مشتری قدیمم) ماهیانه باید 48 بدم؟
یا اینکه مثل ظرح قدیم برام حساب میشه؟(ماهی 24)
مرسی
سلام. دوستان من سرویس 2 تا 16 مگ رو دارم. تا چند روز پیش سرعتم همیشه روی 13-14 بود.
از دیروز سرعتم افتضاح شده بود در حد 128 کیلوبایت. امروز زنگ زدم که درستش کنن. حالا اینجوری شده که وقتی دانلود میکنم از سرعت 2 مگ شروع میکنه به دانلود و کم میشه تا روی 200 کیلوبایت ثابت میشه.
:n27:
چی کار باید بکنم که مثل قبل با 2 مگ در ثانیه دانلود کنم؟؟؟؟
سلام
دوستان من یه مشکل عجیب دارم
سرویس نامحدود دارم . خط تلفن وصله بوق دارم . زنگ میخوره تماس هم میشه گرفت
اما چراغ خط رو مودمم قطعه و اینترنت هم وصل نمیشه علت چیست کسی تجربه داره؟ سه روز این مساله پیش اومده
منم دقیقا 3 روز همین مشکل رو دارم ، و نامحدود هم دارم . کدام مرکز هستید ؟نقل قول:
شهید رجایی - کریمخاننقل قول:
با 2020 تماس گرفتین؟
من سه بار گرفتم 2 دفعه اول که نتیجه نداشت حرف های همیشگی با اسپلیتر بی اسپلیتر تست کن . تلفن دارین رو خط . سیم ها پوسیده است :n04: . بار سوم کارشناس گفت خرابی تلفن میزنم برات
کسی رو فیبر نوری تانوما داره ؟