سلام
من بيشتر تو خود بازي هستم و كمتر اينجا سر ميزنم
حواسم نبود اين نامه به ترايب شما هم ربط داره
تو رو خدا حالا كه فهميدي يه وقت تو بازي سرم رو نبري
:41::41::41:
Printable View
سلام
من بيشتر تو خود بازي هستم و كمتر اينجا سر ميزنم
حواسم نبود اين نامه به ترايب شما هم ربط داره
تو رو خدا حالا كه فهميدي يه وقت تو بازي سرم رو نبري
:41::41::41:
نترس روح جان.بچه های اینجا خبرچین نیستن البته به جز همین مصطفی(d)پس خیالت راحت که دهنش قرص قرصه.
نه بابا نیتم خیره.نقل قول:
من که این نامه رو اینجا خوندم .
برای این گفتم فورواردش کنی که من هم فوروارد کنم به مدیر ترایبمون.
بعد بگم که تو رو بذاره توی protected list تا کسی بهت حمله نکنه.
البته قولش رو نمیدم بهت که قبول کنه.ولی اگر ترایبتون دیسبند بشه با توجه به امتیازت ممکنه ترایب دیگه ای قبولت نکنه.
بابا برو درست رو بخون.نقل قول:
اگر به جای پرسه زدن توی اینترنت به بازی میچسبیدی نفر اول ورلد بودی.
بردیا و هادی جان !
من شما رو از ترایب پرت کردم بیرون :31:.
میدونم که توی 15 بازی نمیکنید و با توجه به محدودیت اعضای ترایب (60 نفر) مجبور شدم اینکارو بکنم.
اگر تصمیم دارید ادامه بدید بگید تا من برم بیرون تا شما بیاید بازی کنید.
این شوخی بود یا جدی فقط 60 نفر؟؟؟؟نقل قول:
خوب تولد Hakha1 مبارک ( ظاهرا ایرانی زیادتر از 60 تا شد
تو hakha که 51 نفریم تو hakha1 هم 2 نفر!
ای نامرد به چه جراتی این کار رو کردی؟الان میام نوبلت میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من دیگه اصلا بازی نمیکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا سلام .نقل قول:
سوما اگر میخوای بازی کنی به بچه ها بگم دعوتت کنن.
چهارما من خودم قابلیت اینوایت ندارم.
علیک سلام.
نه شوخی کردم نمیخواستم بازی کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوهوم اوهوم.
خطاب به مصطفی:من علاوه بر اینکه پرسه زیاد میزدم یه اصل رو هم داشتم.هیچ وقت به کسی حمله نمیکردم که فقط یه دهکده داره یا اگرم به کسی که چنتا دهکده داشت حمله میکردم به دهکده های بقیش کاری نداشتم این یکی از دلایلی بود که من خیلی کم اقدام به نوبل میکردم.به همین خاطر توی طول دوران بازیم امتیازی که خودم گرفتم از 50-60هزارتا فکر نکنم بیشتر بودش.بقیشو پدرام مدتی که سیترم بود برام نوبل کرد.در حالی که من جزو 10نفر بچه های قدیمی بودم.