جالبه واسه من قطه نشده بود اصلا توی امروز :n24: از صبح تا حالا فعاله و همش یه آی پی داشم :n09: مودم رو برای ساعت شبانه خاموش و روشن نکنم حجم کم میکنه ؟؟؟ :n13::n36:
Printable View
جالبه واسه من قطه نشده بود اصلا توی امروز :n24: از صبح تا حالا فعاله و همش یه آی پی داشم :n09: مودم رو برای ساعت شبانه خاموش و روشن نکنم حجم کم میکنه ؟؟؟ :n13::n36:
برا من باز از کار افتاد:n02:
باید کاری که ما کردیمو انجام بدی تند تند ipعوض کنی که یه باگ اساسی بیفته روش:n02:نقل قول:
نه برای باگ نمیگم الان سرویس خودم شبانه داره مثل روزهای عادی دیگه فقط امروز مودم رو نمیخوام ساعت 2 ریست کنم مشکلی برای حجم کم کردن پیش نمیاد ! ؟؟؟ :n13:
اون باگ که میگی به ما نیومده هر کاری انجام بدم مخابرات ارادت داره نسبت به اکانت ما و کنتور میندازه :n09:
نه کم نمیکنهنقل قول:
در مورد باگه هم اینطور که به نظر میرسه وقتی تعداد زیادی تند تند ipعوض کنن واسشون اینجور میشه فکر کنم اینجور باشه چون لیست ibs سروشو که دیدم خیلی شبیه من بود هر دومون با هم تو اون زمان داشتیم ipعوض میکردیم:n09:
الانم ترافیک گیر کرده هیچی کم نمیکنه:n19:
Delete ........ :n09:
الان 1:50 كم نميكنه، شبانه شروع شده يا باز از كار افتاده؟نقل قول:
يه آيپي 37 نصيبم شده فعلا بايد با هم بسازيم!
پ ن : يهو همش كم شد:n28:
والا من یه ip 2.185.31 اومد واسم دیگه میترسم عوضش کنم ولی ازم شارژ نمیبره انگار یدفعه ساعات شبانه رو هم بیشتر کردن یه ربع ساعتنقل قول:
این انسان بی خیر هم باگ ibs رو درست کرده هم یدفعه زده سرعت شبانه رو کم کرده الان سرویس 2مگم از 130کیلوبایت بالاتر نمیره یدفعه از ساعت 2 سرعت کم شد:n34::grrr:
نقل قول:
منم با 512 سرعت بيشتر از 64 نميشه!