آقا من چیکار کنم این ip مزخرف عوض بشه و یه ip دیگه بهم بده ... جای مودمم عوض کردم بازم همون ip رو میده که هیچ سایتی رو باز نمیکنه فقط با بشکن باز میشه ... تو رو خدا اگر راهی بلدین بگین ip عوض بشه :n25::n24:
Printable View
آقا من چیکار کنم این ip مزخرف عوض بشه و یه ip دیگه بهم بده ... جای مودمم عوض کردم بازم همون ip رو میده که هیچ سایتی رو باز نمیکنه فقط با بشکن باز میشه ... تو رو خدا اگر راهی بلدین بگین ip عوض بشه :n25::n24:
512 با ترافیک 3 و الان هم 4 گیگ رو جمع کردن .من ترافیک 2 هم برام زیاد بود .
بعد از این طرح یک ماه ام برای همیشه از مبین میکشم بیرون
مودمم هم نیست و نابود میکنم .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
512 4گیگ هنوز هست
برا من توی پروفایلم اون قسمت تغییر طرح نیست اما توی خود سایت مبینت هست .نمیدونم جریان چیه .نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نقل قول:
یعنی شما هم همچین مشکلی دارین؟ ببینید با این روش و صبحتهای بعدیش حل میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
طرح جاری هر اشتراک رو بجای اینکه قاطی باقی طرحها نشون بده، توی قسمت بالا و قابل تمدید نشون میشه. یعنی جایی نرفته و هست.
نقل قول:چند روز بعد از تلفن صبر کردم و بعدش رفتم توی حساب کاربریمنقل قول:
زیرو بمشو بررسی کردم دیدم ظاهرا همه چی نرماله
ولی 1 ماه فعلا ریختم برای فعال سازی دیدم 10 دقیقه بعد فعال شد:n02:
مبین نت چند وقته کاربراشو خیلی تهدید میکنه مثلا با تلفن یا اس ام اس
یه 10 تا اس ام اس تهدید آمیز همو 3 ماه پیش برام فرستاد بخاطر دانلود زیاد همش تهدید
برای همین شارژ نکردم :n27:
سلام دوستان من میخوام اینترنت بگیریم به نظرتون موبین نت تو تهران چیجوری از لحاظ باز کردن صفحات و دانلود شبانه سرویس 512 یا از لحاظ پینگ ممنون میشم اونایی که دارن راهنمایی کنن من با تشکر
من یکبار IP دستی توی مودم ست کردم و بدون مشکل کار میکرد ولی روی شکلک اینترنت کنار ساعت علام اخطار بود ولی همه چی نرمال بودش:n02:نقل قول:
نقل قول:
چجوری تونستید؟ جای خاصی هست که کاربر هم بتونه آدرس عوض کنه و کار کنه؟