[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی اون عدد 103 به 256 نزدیک باشه؟
ریست سخت افزاری نداره من مودم بیرونی دارم
اینکارارو هم کردم ولی فایده نداشتنقل قول:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی اون عدد 103 به 256 نزدیک باشه؟
ریست سخت افزاری نداره من مودم بیرونی دارم
اینکارارو هم کردم ولی فایده نداشتنقل قول:
این آی پی که بهت افتاده یکی از آشغال ترین آی پی های مبین نته :n21:نقل قول:
این ایپی مال شاتلهنقل قول:
آهان ببخشیدنقل قول:
فک کردم رنج 93
واقعا رنج 93 خیلی داغونه
نمیدونم این IP های داغونو مبین نت از کجا میاره
نقل قول:
منظور ایشون همون ریست تنظیمات باید باشه که مودم شما هم داره. هم از روی خود مودم و هم از توی کنترلپنل مودم. نگاه که کردم، دیدم مال مودم شما از این مسیر قابل ریست هست. Adminstration بعد Management و بعد Reset to Default.
درضمن منظورم از تنظیمات دستی Proxy رو که متوجه شدین؟ سری پیش سیستم فوروم، اتوماتیک سانسورش کرده بوده و دیده نمیشد.
من برای ریست شبکه هم از این دستورات استفاده میکنم. توی یه فایل اتوران گذاشتم و با دسترسی ادمین اجرا میکنم و محض اطمینان یه ریستارت هم میکنم. دستورات شما هم اینجور بود؟
کد:@echo off
ipconfig /release
ipconfig /renew
arp -d *
nbtstat -R
nbtstat -RR
ipconfig /flushdns
ipconfig /registerdns
netsh winsock reset
راجب این قسمت پ رو کسی متوجه نشدمنقل قول:
همینطور راجب قسمت بعدش یکمی مختصر توضیح بدین ممنون
ریست مودم هم اگه اینکارو کنم رمز اکانت میپره،مودم هم به نام من نیست،بعدش دردسری میشه
نقل قول:
تا جایی که دیدم آیدی و رمز هم روی جعبه و هم روی مودم نوشته میشه. نگاه کنید ببینید اونجا دیده میشه یا نه و اگه نه آیا از صاحب قبلی میشه گرفتشون یا نه. داشتن این اطلاعات بد نیست و شاید واقعاً روزی مجبور به ریست شدین و چاره دیگهای نداشتین.
در مورد تنظیم Proxy هم که برنامههایی مثل Proxifier بهش نیاز دارن و با اون کار میکنن. منتهی بعد از تنظیم اگه Proxifier اجرا نشده باشه هیچ سایتی باز نمیشه. ولی اگه چیچیپیان اجرا بشه اون تنظیمات ندید گرفته میشه و اینترنت کار میکنه. بسته به نوع مرورگر این تنظیمات جای مخصوصی دارن که باید بگید از چه برنامهای استفاده میکنید.
اون کدها هم برای ریست تنظیمات شبکه هست و نه مودم. به قولی تنظیمات داخل ویندوز هست که بدردبخور هستن و بعضی وقتها مشکلات شبکه و اینترنت با همین ریستهای ساده حل میشن. مثلاً چیزهایی مثل خالی کردن رکورد DNSهای داخل ویندوز یا ریست winsock از این موارد هستن. داخل نوتپد اونها رو بنویسید و کافیه پسوند رو هم bat بدین و بعد اون فایل رو با کلیک راست با دسترسی ادمین اجرا کنید.
مرسی ،قسمت پ روکسی درست شدنقل قول:
راجب رمز اکانت هم،چند ماه پیش ظاهرا مبین نت رمز تمام مودم های بیرونی رو تغییر میده و به همه رمز رو پیامک میکنه؛اما از اونجایی که مودم بنام من نیست پیامکی برام نیومده بود.بعد از چند روز دیدم بقیه نت دارن و فقط من مشکل دارم،از صاحب مودم سوال کردم گفت رمزش عوض شده و رمز جدید رو بهم داد،اما الان طرف اینجا نیست و شمارشم ندارم.رمز روی جعبه هم بدرد نمیخوره دیگه
ریست سخت افزاری چطوریه ؟ من مودمم داخلیه ... هیچ سایتی رو بدون چیزشکن باز نمیکنه ... خسته شدم
فکر کنم یکسری رو اینجوری کردن منم سرعتم حدود یک هفتس نصف شده تو شب . روزا سرعت عالیه شبا نصف میشه .نقل قول:
دوستان دانلود رو میگید از ساعت ۲:۲۰ تا ۸ صبح بزاریم ؟؟یا تا یک ربع به ۸ ...
من ۹ ماه از ۲:۰۵ تا ۷:۵۵ میزارم نمیدونم ولی فکر نکنم اینطوری باشه که بیان نیم ساعت از سرو تهش بزنن